Celoslovenské vyhodnotenie za rok 2010

Jozef Fila Na Slovensku máme prvého zlatého riaditeľa! Na celoslovenskom vyhodnotení spoločnosti Dr. Nona v Košiciach obdržal Jozef Fila certifikát Gold Directora.

Slávnostnému vyhodnoteniu však predchádzal deň plný poučných a pútavých prednášok rozdelených do dvoch blokov – dopoludňajšia časť bola venovaná zdraviu, prevencii a kráse, zatiaľ čo tá poobedňajšia podnikaniu a a systému práce v referenčnom marketingu.

Ako prvá predstavila terapeutka Eva Luhová Master Class v jej charakteristickom prevedení, t.j. ako prednášku o produktoch a ich účinkoch spojenú s názornou ukážkou bioliftingu produktmi Dr. Nona a aromaterapiou, to všetko na pozadí fungovania čínskej medicíny.

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z Master Classu Eva Luhovej.

V poradí druhá vystúpila Dr. Edita Dávidová s odbornou prezentáciou zameranou na priame prepojenie účinkov produktov Dr. Nona z praxe s imunitným systémom.

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z prednášky Dr. Edity Dávidovej.

Po nej prehovorili ďalšie lekárky – psychologička Iva Friedmannová predniesla trefnú poviedku z pera Efraima Kishona a pediatrička Ľudmila Potočňáková so svojimi praktickými príkladmi použitia produktov na pacientoch a ich procesom liečby.

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z prednášky Ivy Friedmanovej.

Slavomír Sekelský Po obede sa už slova ujali muži a presedlalo sa skôr na bizniss-tému. Group Director Slavomír Sekelský vo svojej prednáške odhalil štyri kvadranty Roberta Kiyosakiho a vyzdvihol praktickú dôležitosť prechodu z ľavej strany kvadrantu na pravú. Poodhalil možnosti tohto prechodu práve prácou v systéme referenčného marketingu spoločnosti Dr. Nona.

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z prednášky Cashflow kvadrant Slavomíra Sekelského.

Zlatou čerešničkou na torte a taktiež zvoncom za prednáškovou časťou sa stala energická a spektakulárna motivačná prednáška čerstvého Gold Directora a hlavného lídra Jozefa Filu. Prostredníctvom humoru a hereckého talentu sa prednáška pod súhrným názvom Príležitosť referenčného marketingu stala motivačnou prednáškou par excellence, ktorú treba jednoducho zažiť.

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z motivačnej prednášky Jozefa Filu o Príležitosti v referenčnom marketingu.

Na záver prednáškového dňa predstavenstvo spoločnosti Dr. Nona – Emília Konečná a Dmitrij Bululukov predstavili výsledky práce nezávislých distribútorov za rok 2010 na Slovensku a ocenili víťazných nominantov jednotlivých kategórií.

Pozrite si videá z vyhlasovania výsledkov:

Zostrih fotografií z celoslovenského vyhodnotenia Dr. Nona za rok 2010:

Kliknite sem pre stiahnutie videonahrávky z vyhlasovania výsledkov spoločnosti Dr. Nona za rok 2010.

Kompletné výsledky:

  • Najlepší sponzor roku 2010 – Dana a Miroslav Balážovci / Floky s.r.o. (Group Director)
  • Najlepší skokan roku 2010 – Attila Czetó (Director)
  • Najväčší objem GVU 2010 – Anna Kravčáková (Director)/SVK, Lucie Balážová a Michael Moder / Michael Moder (R) (Director)/ CZE
  • Master Director – Jozef Zetyák
  • Silver Director – Eva Luhová
  • Gold Director – Jozef Fila

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *