II. Bratislavský seminár Dr. Nona

V budove prednáškovej auly sa túto sobotu uskutočnil v poradí už druhý ročník Bratislavského seminára pod organizátorskou taktovkou Danky Balážovej (Floky s.r.o.). Stravu na seminár zabezpečovala makrobiotická jedáleň Zdravíčko pani Gabriely Žlebekovej, Group Directorky spoločnosti Dr. Nona.

Prednáškový deň pozostával z dvoch častí. Tej dopoludňajšej dominovali výpovede lekárok – psychologičky Ivy Friedmannovej (téma: Psychosomatika a jej pôsobenie na zdravie človeka) a Dr. Miriam Plevákovej z Preventívneho onkologického centra (téma: Praktické skúsenosti s produkciou Dr. Nona medzi pacientmi). Našiel sa taktiež čas na diskusiu a odpovede na otázky prítomných účastníkov. Súviseli s liečbou jednotlivých ochorení, napr. boreliózy, tachykardie, curovky atď.

Po výdatnom a zdravom občerstvení sa slova ujali motivační lídri spoločnosti Dr. Nona. Trojica Master Director Jozef Zetyák, čerstvý Master Director Slavomír Sekelský a Gold Director Jozef Fila zaplnili prednáškovú miestnosť pozitívnou energiou a silnou dávkou tej správnej motivácie. Vzduchom sa niesli pojmy ako Cashflow kvadrant, finančná nezávislosť, referenčný marketing, možnosti podnikania a budúcnosť v spoločnosti Dr. Nona.

Video materiály z tohto semináru nájdete TU. Prednášky si môžete stiahnuť TU.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *