Medzinárodné školenie v Krakove

Dr. Nona Kuchina a Michail Shneerson Dr. Nona Kuchina s manželom Michailom Shneersonom pricestovali do Krakova, aby tam viac než piatim stovkám distribútorov z celej strednej Európy prednášali na tému zdravia, liečby a sebamotivácie. Slovenské zastúpenie nelenilo a obsadilo aulu Krakovskej univerzity v hojnom počte cez 100 stoličiek. Medzi ďalšie zúčastnené krajiny patrila aj Česká republika, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko, Ukrajina a v neposlednom rade domáce Poľsko.

Seminár otvorila Dr. Nona Kuchina predstavením Archeabaktérie ako materskej bunky. Vyzdvihla a popísala svojich top 5 produktov – Soli z Mŕtveho mora, Dynamický hydratačný krém, Okseen, Ravseen a Ústnu vodu. Použitie zvyšnej produkcie predstavila na ukážkových príkladoch z blízkeho okolia – venovala sa tak stresu, obezite, hypertenzii, vegetariánstvu, sexuálnym problémom a problémom s prostatou.

Hneď po prednáške Dr. Nony pokračoval Michail Shneerson pútavou motivačnou prednáškou, kde popísal nielen štyri neoddeliteľné aspekty úspechu, ale aj cestu k tomu, ako ho dosiahnuť. Shneerson poukázal na to, že bez vizualizácie, presne stanoveného cieľa (spolu s konkrétnym dátumom), chuti pracovať a viery vo svoje schopnosti nie je možné plniť si svoje sny.

Ako dosiahnuť úspech V tretej časti prednášok sa na scénu opäť postavila Dr. Nona Kuchina, aby sa venovala konkrétnym receptom a liečbe v súčastnosti najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení – rakovine prsníka, cukrovke a srdcovo-cievnym ochoreniam. Ku všetkým ochoreniam pristupovala komplexne – počnúc úpravou stravy, spomenutia potrebných produktov, až po rozpis ich konkrétneho dávkovania.

Od tohto dátumu sú v predaji nové atraktívne farebné katalógy. Žiadajte ich vo svojom distribučnom sklade.

Pripravujeme pre vás video materiály – zostrih zo školenia v Krakove s titulkami. Pre viac informácií pravidelne sledujte naše stránky.


Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *