Seminár v Beskydách

časť skvelého tímu spolupracovníkov Počas minulého víkendu (19. – 20. marec 2011) sa v malebnom prostredí Beskýd uskutočnil prvý seminár spod organizátorskej taktovky českého lídra Michael Moder® – neprekonateľnej dvojice Lucie Balážovej a Michaela Modera. Čestnými hosťami seminára sa stali lídri Master Director Slavomír Sekelský a Gold Director Jozef Fila, ktorí zúčastnených patrične namotivovali a predstavili im spoločnosť Dr. Nona aj z pozície pracovnej príležitosti.

Seminár v skratke zreferoval Jozef Fila: „Víkend sme mali so Zuzkou Eckhardtovou a Slavkom Sekelským pracovný. Z východu Slovenska sme sa Slavo a ja premiestnili do Žiliny, kde k nám prisadla Zuzka z Hlohovca a odtiaľ sme sa spolu vydali na seminár organizovaný Luckou a Michalom (Michael Moder®) do krásneho prostredia Beskýd. Toho sa zúčastnilo približne 50 ľudí, ktorým prevencia a zdravie nie sú cudzie.

Príjemné prostredie, množstvo pozitívnej energie, dobrej nálady a profesionálnych prednášok na tému zdravia, prevencie a nezávislosti zakončilo púšťanie teplovzdušných balónov Šťastia. A ako nám povedala hlavná organizátorka Lucka – pri púšťaní balóna je potrebné vysloviť svoj sen, ktorý sa nám následne aj splní.

Chcel by som touto cestou poďakovať Lucke a Michalovi za vysoko profesionálne pripravený seminár a pozdraviť všetkých účastníkov. Firme Michael Moder® rastie skvelý tím spolupracovníkov – p. Fučíková, p. Kráľová, p. Klasová, p. Fábiková, p. English. Držíme palce a želáme veľa úspechov a vytrvalosti!“

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *