Video: Tri malé prasiatka

Tri malé prasiatka Počas nedávneho Medzinárodného školenia lídrov v Zakopanom, ktorého sa zúčastnili aj slovenskí zástupcovia bola jednou z nosných teambuildingových úloh aj tvorba rozprávky. Každý tím si zvolil svojho lídra a ten mal za pomoci svojej skupiny zo známej detskej rozprávky vyrobiť rozprávku na daný motív s aplikáciou prvkov spoločnosti Dr. Nona a jej produkcie.

Slovenský tím pod vedením Gold Directora Jozefa Filu si zvolil rozprávku Tri malé prasiatka. Spracovania sa zhostili pantomimicky, aby tak odstránili prípadnú jazykovú bariéru. V hlavnej úlohe troch malých prasiatok sa predstavili členovia Rady lídrov Soňa Mikolajova, Jozef Zetyák a Jozef Fila. Role vlka sa ujal bratislavský líder Miro Baláž. Rozprávky boli predvádzané pred čestnou porotou za exkluzívnej účasti Dr. Nony a Misha Shneersona, prezidenta spoločnosti.

Tri malé prasiatka v podaní slovenských lídrov

Video nám na našu Facebook stránku zaslal poľský líder Gold Director Pawel Samarec. Spolu s manželkou Nataliou boli hostiteľmi a hlavnými organizátormi školenia lídrov v Zakopanom. Za ich spoluprácu a skvelú organizáciu im srdečne ďakujeme!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *