Pravidelná vysoká účasť v Michalovciach

Attila Czetó prednáša v Michalovciach Za úspechom každého muža treba hľadať ženu. Inak tomu nebude ani v prípade Skokana roka 2010 spoločnosti Dr. Nona na Slovensku Directora Attilu Czetó. Za jeho fantastickými výsledkami stojí totižto nielen jeho svedomitá práca, skúsenosti z oblasti liečiteľstva, čínskej medicíny, zdravej životosprávy a makrobiotiky. Svoj podiel na tom má isto aj jeho prvá úspešná pracujúca riaditeľka Milka Tilňáková, líderka Michaloviec a okolia.

A práve Directorka Milka Tilňáková je hlavnou organizátorkou pravidelných mesačných prednášok v budove detskej pohotovosti v Michalovciach. O tom, že sa tieto prednášky stretávajú s pozitívnym ohlasom verejnosti svedčí aj stále sa rozrastajúca základňa pracujúcich distribútorov v Michalovskom okrese a vždy vysoká účasť poslucháčov.

líderka Milka Tilňáková

Inak tomu nebolo ani tentokrát. Takmer 50 zúčastnených si vypočulo prednášku v podaní Gold Directora Jozefa Filu a vzhliadli ukážku liečivej kozmetiky (tzv. Masters) z rúk šikovnej riaditeľky Cecílie Heželovej. Director Attila Czetó rozprával o makrobiotike a vysvetlil pôsobenie energií potravín.

Gold Director Jozef Fila

Priestor na vlastné skúsenosti dostali aj p. Eštok, p. Junová a p. Gaňová. Pravidelným účastníkom týchto prednášok je aj Master Director Slavomír Sekelský. Jeho riaditeľky Janka a Eva Kuzmové sú ďalšími líderkami pôsobiacimi v tomto regióne.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *