Zahojená popálenina

Nemilú osobnú skúsenosť zažila pred dvoma rokmi Directorka Janka Kuzmová z Michaloviec. Obarila sa 150 °C parou z vysávača a tá zanechala na jej ruke nepeknú popáleninu. V tom čase ešte produktom Dr. Nona nevenovala priveľkú pozornosť. Dnes je však už všetko inak!

Takto nám Janka prerozprávala svoj príbeh. Pripojila k nemu aj podrobnú fotodokumentáciu. „Stalo sa to tesne pred mojimi štátnicami. Koncom mája som sa popálila parou pod tlakom z vysávača, a hoci som mala tričko s dlhým rukávom a sveter, aj tak z toho vznikla nepekná rana.

Chcela som ísť na pohotovosť, veľmi to bolelo, ale mamka v tom čase spoznala produkciu Dr. Nona a po zaregistrovaní sme už doma mali aj nejaké produkty. A keďže na prednáške počula, že tieto produkty dokážu liečiť aj popáleniny, zavolala svojej sponzorke Slávke Nunhartovej a požiadala ju o radu. Poradila nám, aby mi to vydezinfikovali Ústnou vodou a následne aplikovali Telové mlieko Solaris D.N..

popálenina 31-05-2009

Ale ja som bola veľmi tvrdohlavá a nepoznala som produkty Dr. Nona a tak som si odmietla dávať na popáleninu akýkoľvek krém, a taktiež som na mamku naliehala, aby ma zaviezla na pohotovosť.

súčasnosť Našťastie, namiesto pohotovosti ma odviezla k Slávke, ktorá mi ako bývalá zdravotná sestra poskytla prvú pomocÚstnu vodu na dezinfekciu, Telové mlieko Solaris D. N. na ten najväčší pľuzgier a okolie potrela Dynamickým hydratačným krémom.

Na moje prekvapenie bolesť rýchle ustúpila. To ma presvedčilo o tom, aby som to s produkciou Dr. Nona skúsila. Na popáleninu som si pravidelne aplikovala Obklady z Mŕtveho mora, obklady z čaju Gonseen a potierala ju Dynamickým hydratačným krémom a Telovým mliekom Solaris D. N..

Hojenie prebiehalo veľmi rýchlo. Môžem hovoriť o dňoch. Celý priebeh mojej liečby som zdokumentovala aj s dátumami. Dnes už po vtedajšej popálenine niet ani stopy!

Janka Kuzmová je aj s mamkou Evou v súčasnosti veľkou propagátorkou produkcie Dr. Nony na východnom Slovensku. Pôsobia najmä v domácich Michalovciach, ale aj Prešove a Košiciach.

Fotodokumentácia:

Telové mlieko Solaris. D.N.

  • ochranné, profylaktické, vyživujúce a regeneračné účinky
  • je preventívnym prostriedkom proti ultrafialovému a ionizujúcemu žiareniu (slnečným spáleninám, rakovine kože, následkom chemoterapie)
  • obnovuje štruktúru kože a urúchľuje hojenie
  • lieči rôzne kožné ochorenia
  • aplikuje sa pri popáleninách, jazvách a ranách
  • odstraňuje svrbenie pokožky, pigmentové škvrny a poškodenia pokožky
  • používa sa pri úrazoch a chirurgických zákrokoch
  • aplikuje sa pri nezhubnom ochorení prsníkov, omrzlinách a hemoroidoch
  • lieči zhubné a nezhubné nádory maternice (spolu s Pleťovou bahennou maskou)

Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Kľúčové slová: popálenina, popáleniny, regenerácia pokožky, spálená pokožka, výsledky, skúsenosť.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *