Otvorenie distribučného centra Dr. Nona v Bratislave

slovenská Rada lídrov Slávnostné otvorenie 2. centrálneho skladu Dr. Nona na Slovensku sa uskutočnilo v utorok 28. júna 2011 v Bratislave. Podrobnú reportáž z jeho priebehu nám zaslala Directorka Vlasta Pavlíková (alias Včielka) z Bratislavy.

Rada lídrov Slovenska na čele s riaditeľom distribučného centra Dr. Nona na Slovensku Pavlom  Cangárom predstúpili úderom 17-tej hodiny pred plnú sálu zúčastnených poslucháčov. Predsedníčka Rady lídrov Sonja Mikolajová predstavila členov Rady lídrov – Boženu Kolesárovú, klinickú psychologičku Ivetu Friedmannovú, Silver Directorku Evu Luhovú, Dr. Editu Davidovú a Master Directora Jozefa Zetyáka – a program nasledujúcej prezentácie.

Pavol Cangár ešte v úvode oznámil všetky organizačné informácie týkajúce sa aktuálnych akcií spoločnosti Dr. Nona a prevádzky nového distribučného centra v Bratislave. Taktiež bolo možné po prezentácii uskutočňovať nákupy a registrácie. „Osobne môžem potvrdiť, že mnohí si v ten večer nakúpili nielen produkty a ja som aj svoje dve pozvané priateľky registrovala.“ dodáva Vlasta Pavlíková.

Pavol Cangár

Ako prvú prezentáciu predviedla Master Class (ukážka bioliftingu s produkciou Dr. Nona) Strieborná riaditeľka Eva Luhová. Predstavila Archeabaktériu a následne predviedla lifting na polovici tváre vybranej dámy s použitím 12 produktov. Bol to úžasný pocit a viditeľný efekt, pre každého, kto to po prvý krát videl a počul aj o tom, že sa Dynamický hydratačný krém môže aj jesť a ošetruje tak štítnu žľazu a hlasivky, ale aj otvorené rany, migrénu, bolesti a iné.

Master Class

Po krátkej prestávke si vzala slovo Dr. Edila Davidová, ktorá po toxikológii vyštudovala alternatívnu medicínu a fytoterapiu. Ale až spoznanie produkcie Dr.Nona ju nasmerovalo na tú správnu cestu v oblasti onkológie a prevencie prírodnými produktami.

Nonaterapia je nový trend a životný štýl, ako prežiť v extrémnych podmienkach dnešného sveta zamoreného chemikáliami, stresom a žiarením. Nonaterapia je prevencia proti epidémiám tohto storočia – psychickým, onkologickým a plesňovým ochoreniam.

Dr. Edita Dávidová

V poslednej prezentácii o marketingu spoločnosti Dr. Nona a príležitosti referenčného marketingu ako takého zažiaril svojim typickým humorom Master Director Jozef Zetyák. Vlasta opäť dodáva: „Jeho čarom osobnosti sa dopomohol zaregistrovať aj mojej priateľke Gitke.“ Pravým dôkazom toho, že marketing spoločnosti Dr. Nona funguje sú aj naši konzultanti, ktorí pracujú a šíria tieto sväté dary Dr. Nony, aby boli nielen zdraví a krásní, ale aj bohatí.

Master Director Jozef Zetyák

Predajňa bude opäť otvorená 6. júla 2011 a potom pravidelne od pondelka do štvrtka. Otváracie hodiny, telefónne čísla a mail na bratislavskú centrálu budú zverejnené v Kontakte aktuálnych akcií. Každý štvrtok o 17.30 hod. budú v distribučnom centre uskutočňované pravidelné prednášky.

Za reportáž a fotografie ďakujeme Directorke Vlaste Pavlíkovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *