Zbohom, lymská borelióza!

Leto a horúčava je v plnom prúde, a tak nás to čím ďalej, tým viac ťahá načerpať trochu energie do prírody. Lenže netreba opomenúť malé nenápadné nebezpečie číhajúce v steblách trávy. Kliešte a s nimi spájané zákerné ochorenie – lymská borelióza.

Lymská borelióza je multisystémové infekčné ochorenie postihujúce najčastejšie kožu, kĺby, srdce a nervový systém. Z medicínskeho hľadiska antibiotická liečba nedokáže borely z tela úplne odstrániť, len upokojiť chorobu do remisie. Lieči sa podávaním vysokých dávok niekoľkých rôznych druhov antibiotík.

Vlasta Pavlíková (Bratislava)

V našom tíme však už poznáme minimálne dva prípady, kedy sa pacientom bez použití antibiotík a chemických preparátov podarilo tento medicínsky postulát oklamať. Len vďaka cielenému užívaniu presne stanovených preparátov Dr. Nona v overenom „recepte“ na boreliózu sa dnes plnému zdraviu môžu tešiť bratislavská líderka Vlasta Pavlíková a dcérka psychologičky Ivy Friedmannovej.

Osobná výpoveď Vlasty Pavlíkovej

Úspešná riaditeľka spoločnosti Dr. Nona Vlasta Pavlíková z Bratislavy sa k preparátom Dr. Nona dostala práve prostredníctvom svojej nepríjemnej osobnej skúsenosti. Dnes sa z boreliózy už úplne dostala a taktiež je zrevitalizovaná aj po ťažkej rakovine hrubého čreva. Z vynikajúceho zdravia sa teší práve vďaka produkcii Dr. Nona.

Psychologička Iva Friedmannová

Iva Friedmannová, úspešná košická psychologička, ktorá je nadšeným propagátorom alternatívnych spôsobov liečby sa do kontaktu s produkciou Dr. Nona dostala z dôvodu život ohrozujúcemu ochoreniu svojej dcéry Helenky. Tá trpela lymskou boreliózou III. stupňa. Po neúčinnej ťažkej antibiotickej liečbe videla jedinú šancu práve v produkcii Dr. Nona.

klinická psychologička Iva Friedmannová

V nasledujúcom článku Iva Friedmannová uverejňuje svoje kladné skúsenosti so zlepšením zdravotného stavu u dcéry Helenky postihnutej boreliózou a synom Petrom trpiacim vaskulárnou hemofíliou. Tomu sa stav upravil do takých rozmerov, že sa dnes nemusí obávať zranení a robiť si starosti z vykrvácania. Vďaka produkcii Dr. Nona sa môže naplno oddávať svojim športovým vášňam.

Iva Friedmannová a Dr. Miriam Pleváková o produktoch Dr. Nona užívaných pri borelióze. Video pochádza z II. Bratislavského seminára uskutočneného vo februári 2011.

Foto: Pravda.sk, zdravyanezavisly.sk

Recept na Lymskú boreliózu:

  • Okseen – nasadiť pri akútnom stave!; dávkovanie prvé 2 dni 5-5-5, potom dobrať v dávkovaní 2-0-1 (po skončení nasadiť Ravseen!)
  • Ravseen – dávkovanie 2-0-2 (resp. 3-0-3; podľa váhy)
  • Reumoseen – dávkovanie 1-0-1
  • Fáza 3 – dávkovanie 2-0-0
  • Pleťová bahenná maskananášať na bolestivé kĺby alebo zapálené časti nervov
  • odporúčame ďalej užívať aj doplnkové preparáty na posilnenie imunity: Soli z Mŕtveho mora, telové mlieko Solaris D.N., Dynamický hydratačný krém, čaj Gonseen, tyčinky Dakseen a polievky Soupseen

Toto je základný informatívny recept. Viac informácií o produktoch, ich použití a presnom dávkovaní žiadajte u vašich sponzorov!

Kľúčové slová: lymská borelióza, onkológia, rakovina hrubého čreva, vaskulárna hemofília, výsledky, skúsenosť.

Comments

  1. Judita Sommerova says:

    Rada by som sa spytala, ako sa lieci chronicka borelioza s pripravkami Dr.Nony a aky je presny recept a postup na liecbu…tie pripravky sa beru postupne alebo vsetky naraz?
    Dakujem

    1. admin says:

      Recept na akútnu a chronickú boreliózu sa od seba líši iba čiastočne. Jednotlivé prípravky sa berú vo vzájomnej kombinácii, ale niektoré sa nasadzujú až po čase.
      Pre komplexnejšiu odpoveď týkajúcu sa liečby boreliózy nám, prosím, napíšte e-mail s vašimi kontaktnými údajmi (meno, telefónne číslo, mesto a meno vyššieho sponzora Dr. Nona, ak nejakého máte) a my sa vám telefonicky ozveme. Mail: chcembyt@zdravyanezavisly.sk
      Prajeme vám veľa zdravia a úspechov!

  2. Alena says:

    môj syn má boréliu, dlhšiu dobu, antibiotiká mu nezaberajú, môžte mi prosí zavolať, alebo poslať na seba kontakt.Ďakujem

    1. admin says:

      Prosím, zašlite nám bližšie informácie o zdravotnom stave vášho syna a kontakt na vás na náš email chcembyt@zdravyanezavisly.sk. Prajeme veľa zdravia!

  3. Vargová Georgina says:

    Rada by som sa opýtala, či sa dá bez operácie liečiť rakovinu hrubého čreva? Všetky nápady prijímam s pokorou a s vďakou. Ozvite sa, komu sa to podarilo. S úctou, Georgina

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Georgina, ďakujeme za vašu otázku. Budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia!

  4. vlasta says:

    Prosim Vás potrebujem poradit moj manžel prekonal boreliozu antibiotika nezaberaju už nevladze chodit zasiahlo mu to všetky klby chcem mu pomoct s pripravkami Dr,Nony ako mam začat?. Dakujem VLASTA

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Vlasta, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia!

  5. Martin says:

    Dobrý deň, potreboval by som poradit, strasne ma zacali boliet a praskat klby, bol som na odber krvi – borelioza 2krat ok. akurat antiMycoplasma pneumoniae IgG pozitívne 20,500. trva to už 4 mesiace. Ďakujem, Martin.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Martin, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  6. MARIA says:

    Dobry den, moj otec prekonal vlani v lete boleriozu a kliešťovu meningitidu. velmi schudol, je slaby a psychicky to velmi zle znaša. chcela by som poradit ako by som mu mohla pomoct.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Mária, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám a vášmu ockovi veľa zdravia a všetko dobré do Nového roku!

  7. jarmila marcinkova says:

    Prijemny vecer. Prekonala som boreliozu a mam protilatky, trapi ma unava a po zatazi oslabena koordinacia. Neviem si rady, prosim ozvite sa. Dakujem, Jarka 🙂

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Jarmila, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a energie!

  8. Jozef says:

    Mám boreliozu praskaju a bolia má klby. Som strašne unavený. Potreboval by som radu ako začať s liečbu. S pozdravom, Jozef

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Jozef, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  9. Mirka says:

    Dcéra má boreliózu a neúspešne sa lieči už dlhý čas antibiotikami (dokonca už brala aj 30 dní infúzie). Prosím poraďte alternatívnu liečbu. Ďakujem

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Mirka, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám a vašej dcérke veľa zdravia!

  10. natália says:

    Dobrý deň, asi pred dvoma týždňami som si našla kliešťa, posledné tri dni sa mi erytém rozrástol asi na 2 cm okolo miesta vpichu, zatiaľ som u lekárky nebola,ale chystám sa čo najskôr, cítim sa viac unavená a mierne ma bolí aj celé telo,ako pri slabšej chrípke… Môžem vás poprosiť o radu,čo urobiť v mojom prípade, aby sa mi stav neskomplikoval? Ďakujem veľmi pekne.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Natália, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  11. Ludovít says:

    Mam boreliozu. Povedali že hu mam už dlho. Bol som liečeny. Prešlo už 10 rokov. Strašne ma bolia klby a teraz mi puka v kolenach a bolia ma tak, že nevladzem chodit. Prosím poradte. Dakujem. Mam 46 a nevladzem.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Ľudovít, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  12. Mata says:

    Dobrý deň, prekonala som pred 8 rokmi boreliozu, ale neliečenú atb. V tele mám na základe WB testu protilátky, začínam mať však problémy s kĺbami po celom tele. Praskajú a dostávam do nich akoby kŕče. Ďakujem Vám za radu….

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Martina, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  13. Stefan says:

    Dobrý deň, mám chronicku lim. bor. Čo by ste mi odporučili? Dakujem

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Štefan, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia!

  14. Dagmar Komaromyová says:

    Pekny den prajem. Pred 8 rokmi som prekonala lymsku boreliozu, bola som preliecena atb. Na biorezonancii zistena borelioza. Mam bolesti celeho tela. Prosim o radu a dakujem.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Dagmar, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a úspešný týždeň!

  15. Jana says:

    Dobrý deň, bola som dávnejšie 2x liečená na boreliózu a bola som vyliečená. Mala som len slabšie bolesti klbov. Teraz v prechode /menopauze/ mám boreliózu opäť, ale klby ma bolia intenzívnejšie,najmä v pánvovej oblasti a som stále unavená. Prosím o radu. Ďakujem.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Janka, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a úspešný zvyšok týždňa!

  16. marika santova says:

    Dobrý deň mám chronickú bolerioza a chcela by som sa vyliečiť. Vopred dakujem.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Marika, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a úspešný zvyšok týždňa!

  17. Lukas says:

    Dobry den, po cca roku a nieco sa mi vratila borelioza, bolia ma neznesitelne klby. Prosim kontaktujte ma.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Lukáš, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a úspešný zvyšok týždňa!

  18. martinka says:

    Dobry den, dcera mala pred 7 rokmi prekonanu kliestovu encefalitidu, teraz je podozrenie na SM, som z toho nestastna. Dr.Nonu chvilu brala este predtym. citila sa dobre, teraz je v strese zo skoly a zacina citit trpnutia… prosim poradte mi

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Martinka, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a krásny víkend!

  19. Jozef Paldauf says:

    Dobrý deň, zistili mi bereliozu ale antibiotika mi nezabrali…..citim sa slabý a unavený, bolieva ma hlava… prosím o pomoc

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Jozef, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a krásny týždeň!

  20. R.B. says:

    Dobrý večer, aká sú prosím Vás hraničné výsledky na boleriózu?

  21. Silva says:

    Dobry den, chem Vas poprosit o pomoc, mam obrovske zdravotne problemy od r. 2012, vazne neurologicke, diagnostikovanu myastheniu gravis, zdravotny stav sa stale zhorsuje, je tam podozrenie na chronicku neuroboreliozu, problemy s hlavou, pamatou, zavrate, bolest krcenj chrbtice, busenie srdca, palenie na hrudi, tinitus velmi vyrazny, chronicky zapal dutin, prosim Vas o pomoc, lekari mi zatial nedokazali pomoct a som uz zufala, dakujem

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Silvia, kontaktovali sme Vás prostrednítvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a krásny týždeň!

  22. Peter says:

    mám strašné bolesti kľbov, krčnej chrbtice, hlavy, zhoršuje sa mi zrak- poškodenie kľbov, závrate,chronický zápal dutín,. Bol so pozitívny prvykrat na LB v roku 2000,potom 2010, 2013 len v Igm hraničné hodnoty, 2015 preliečeny ATB bez pozitivity, Vážne poškodenie kľbov, chrbtice,začinajúci karpálny tunel pravej ruky atd. PROSÍM O POMOC!!!!

    1. admin says:

      Dobrý večer p. Peter, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a krásny týždeň!

  23. Tatiana loviskova says:

    Dobrý deň,chcela by som Vás poprosiť o radu ohľadne môjho otca,ktory má borelióza už niekoľko rokov a je to stále horšie a horšie.Vybral obrovské množstvo ant.,ale nič nepomohlo,uz ledva chodí.Dakujem a prajem pekný deň.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Tatiana, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme vám veľa zdravia a úspešný štart do nového týždňa!

  24. Stefania says:

    Dobry den, mojmu manzelovi zistili boreliozu. Obvodny lekar ho poslal ku koznej lekarke, ta mu predpisala antibiotika, no po mesiaci ma vysledky krvi ovela horsie, aj zle pecenove testy. Posiela ho na infekcne……lebo antibiotika nezabrali, skor naopak. Co mame robit? Bolia ho velmi klby, praskaju…a je velmi unaveny.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Štefánia, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia Vám a Vášmu manželovi a úspešný štart do nového týždňa!

  25. nikola says:

    dobry den. som zufala mam 24 rokov ,mam lymsku boreliozu ,skomplikovala mi davnejsi uraz a mam problem pre boreliozu. lekari tvrdia ze nebudem nikdy chodit. mam bolesti svalou klbou.problem s travenim a neuroboreliozu. prosim vas ak mi viete poradit lieky napiste mi na moj email.

    1. admin says:

      Dobrý deň sl. Nikola, budeme Vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Krásny deň a veľa síl a zdravia prajeme.

  26. Klaudia says:

    dobrý deň, priateľ má všetky tu popisované príznaky boreliozy, žial momentálne má aj problém so zdravotnou poisťovňou nakoľko pracoval a bol poistený v zahraničí a teda tu nebol poistený. lekár mu preto odmietol zobrať krv a urobiť test, kým sa nedajú veci do poriadku, čo určite nejaký čas potrva, no borelioza žíal nepočká… a priateľ sa cíti horšie a horšie.
    Na internete som našla domáci test na boreliozu z kvapky krvi http://www.zdravotnetesty.sk/test-na-lymsku-boreliozu_149.html a chcem sa spýtať na Váš názor, či a do akej miery je tento test spoľahlivý. V prípade, že by sa ním dala potvrdiť diagnoza, poradíte nám prosím liečbu? nechceme zbytočne strácať čas a zhoršovať stav, navyše som sa dočítala, že ATB liečba boreliozy nie je vždy spoľahlivo účinná… vopred ďakujem za Váš názor a radu.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Klaudia, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia Vám a Vášmu priateľovi a krásne dni!

  27. Eva Krnáčová says:

    Dobrý deň, môj manžel má tiež boreliózu, už 3 rok, bol preliečený ATB, pred rokom opäť zvýšené hodnoty, znova ATB, teraz opäť vysoké hodnoty, nasadené ATB ale už nezabrali, symptómy: slabosť, únava, bolesť v kĺboch až zášklby v svaloch.Prosím poraďte nám.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Evka, budeme vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia Vám aj Vášmu manželovi!

  28. Michaela says:

    Dobrý deň na biomagnetickej rezonancii mi zistili boreliozu, dala som si spraviť aj krvné testy, mám psychické problémy a cítim sa stále vyčerpaná prosím ako sa da z boreliózy vyliečiť?

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Michaela, budeme Vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia!

  29. Gejza Póša says:

    Dobrý deň. Chcem Vás požiadať o presný postup pri liečbe Limskej Borreliose ktorý mi diagnistikovali minulý rok. Túto chorobu už mám pravdepodobne niekoľko rokov. Antibiotickú liečbu ATB som odmietol.
    Ďakujem za skorú odpoveď.

    1. admin says:

      Dobrý deň p. Gejza, budeme Vás kontaktovať prostredníctvom emailu. Prajeme veľa zdravia!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *