Iva Friedmannová prednášala v Bratislave

Vo štvrtok 21. júla 2011 privítali brány distribučného centra Dr. Nona v Bratislave klinickú psychologičku Ivu Friedmannovú z Košíc. Tá prítomným poslucháčom priblížila dôležitú rolu pôsobenia psychosomatiky v našich životoch. Viac sa dozviete z reportáže čerstvej Group Directorky Vlasty Pavlíkovej z Bratislavy.

klinická psychologička Iva Friedmannová Klinická psychologička Ivka Friedmannová hneď na úvod prečítala dojemnú poviedku, ktorou prítomných vyzvala, aby sme žili naplno – teraz, tu a nič neodkladali na potom. Aby sme sa v prvom rade starali najmä o seba a nežili na úkor detí a rodiny. Aby sme nezanedbávali seba a svoje zdravie, ba dokonca celý svoj život, tak ako to mnohé matky robia. Ako sama psychologička priznala, žiaľ, aj ona sama taká bola.

Vyrozprávala svoj životný príbeh do času, ako sa v jej živote vyskytla Dr. Nona. Jej šesť ročná dcérka mala lymskú boreliózu v treťom štádiu, ťažko poškodenú pečeň, všetky orgány a centrálny nervový systém. Syn mal ťažké komplikácie z dôvodu hemofílie a jej manžel bol po dvoch operáciach chrbtice doslova invalidom. Ako Ivka sama priznala, cítila sa na dne psychicky aj fyzicky.

klinická psychologička Iva Friedmannová Celé toto jej ťažké životné obdobie so sebou prinieslo jeden obrovský dar – spoznala produkciu Dr. Nona s obsahom Archeabaktérie. Tieto produkty sama nazýva „Božím darom„, ktorý ako v rozprávke pomohol celej jej rodine. V súčasnosti je dcérka v šiestom ročníku a z dôvodu choroby nevynechala ani jeden deň zo školy. Syn s nadšením lyžuje, manžel si otvoril vlastný ateliér a sama Ivka zmenila pohľad na medicínu, ktorej dovtedy podľa vlastných slov slepo verila.

„Každý je strojcom svojho šťastia a to, na čo myslíme – to si tvoríme a priťahujeme do života. Potrebujeme sa naučiť vnímať dobro a krásu okolo nás, aj v sebe samom. Každý z nás si môže denne urobiť pre svoje telo niečo dobré – poležať si v soľnom kúpeli, urobiť si zábal zo Šampónu na časté použitie, natrieť si telo Solarisom D.N., tvár Dynamickým hydratačným krémom, či detoxikovať sa čajom Gonseen alebo si dať regeneračnú polievku Soupseen plnú minerálov. Toto všetko postupne, krôčik po krôčiku, telo ozdravuje a posilňuje. Je len potrebné sa rozhodnúť a začať aplikovať Nonaterapiu.“ dodáva Vlasta Pavlíková.

Iva Friedmannová prednášala v Bratislave

Iva Friedmannová počas prednášky zdôraznila: „Ľudia trpiaci ťažkými ochoreniami ako skleróza multiplex, diabetes, či schizofrénia, ktorí užívajú množstvo liekov a psychofarmaká, majú možnosť byť zdraví. Produkty Dr. Nona z Mŕtveho mora s obsahom Archeabaktérie sú terapiou, cestou k zdraviu. Posilnia telo aj psychiku. Tak ako mne, mojej rodine a mnohým mojim pacientom a klientom.“

Za reportáž a fotografie ďakujeme Group Directorke Vlaste Pavlíkovej. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *