Hlasujte v súťaži o Môj príbeh!

Spoločnosť Dr. Nona International Ltd. vyhlásila na svojej oficiálnej stránke www.drnona.net súťaž pod názvom My story (Môj príbeh). Zapojiť do nej sa môže každý pracujúci distribútor spoločnosti Dr. Nona, súťaží sa totiž o viac než atraktívne ceny. V hre je až 3 000 dolárov.

Ako hovoria podmienky súťaže: „Malo by ísť o vypovedanie príbehu vašej vlastnej firmy Dr. Nona. O význame výrobkov Dr. Nona vo vašom živote, ale aj v podnikaní. Video, fotografie alebo text by mali odrážať kvalitu a bohatosť vášho podnikania.„. Súťaž trvá do polovice septembra 2011. Prihlásiť sa môžete kedykoľvek.

Hlasujte za slovenského lídra:

Slovensko zastupuje vo svojom 4-minútovom prezentačnom videu líder spoločnosti Dr. Nona na Slovensku a člen Okrúhleho stola prezidenta Gold Director Jozef Fila. Ten fungovanie svojej firmy predstavil v podobe jedného dňa – od prebudenia až po spánok. Okrem iného absolvuje ranný beh, raňajky, pracovné stretnutia, prednášku a večernú siestu.

Kliknite na obrázok:

Video vzniklo za spolupráce kreatívno-tvorivého tímu zdravyanezavisly.sk.
K videu a hlasovaniu sa dostanete prekliknutím na obrázok.

Ďakujeme za vaše hlasy!

Spôsob hlasovania:

Hlasovať má právo každý distribútor, ktorý v danom mesiaci dosiahne minimálne 100 osobných bodov. Za každých 20 bodov navyše získava možnosť ďalšieho hlasu! Čím viac osobných bodov máte, tým viac hlasov môžete poslať! Víťazom súťaže sa stane líder, ktorý nazbiera najviac vašich bodov.

Pre voľbu hlasovania kliknite SEM a prihláste sa svojimi prihlasovacími údajmi do políčok v pravom hornom rohu.

PRÍKLAD na výpočet počtu hlasov: 100 osobných bodov = 1 hlas, 120 osobných bodov = 2 hlasy, 140 osobných bodov = 3 hlasy a pod..

Poďakovanie:

„Ďakujeme všetkým zúčastneným na projekte za ich fyzickú alebo mentálnu pomoc pri tvorbe videa. Ďalej menovite Mirkovi Gajanovi a Jožkovi Čopovi za ich ochotu pri natáčaní a dámam Yuliyi Sholtesovej a Lucii Hricovej za ich promptnú pomoc a preklady do ruského a anglického jazyka.“  Jozef Fila

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *