Master Class v košickej centrále

V utorok 16. augusta 2011 sa vo vynovených priestoroch Distribučného centra Dr. Nona v Košiciach uskutočnila prezentácia kozmetického bioliftingu tváre, tzv. Master Classu Dr. Nona. Jedna zo zúčastnených prítomných dám obdržala tento lifting zdarma ako darček.

Master Class v nových priestoroch distribučného centra v Košiciach

Prednášku otvoril Gold Director Jozef Fila. Ten prítomným hneď v úvode vysvetlil potrebu prevencie a zodpovednosti každého jedinca za svoje vlastné zdravie. Veľký dôraz kládol predovšetkým na význam správne vyváženej stravy, kvalitného pitného režimu a odbúranie stresu v každodennom živote. Predstavil PH-tabuľku potravín a vysvetlil pravidlá stravovania podľa princípov alkalického životného štýlu.

Jozef Fila

Zatiaľ sa skúsená kozmetička Marika Gažová venovala prítomnej dáme, na ktorej predstavila biolifting s aplikáciou 10 produktov Dr. Nona. Okrem výborných kozmeticko-liečebných účinkov tým demonštrovala aj fantastickú vstrebateľnosť všetkých produktov, vrátane bahna.

Master Class predvádzala Marika Gažová

Vzápätí vysvetlila účinky a využitie kozmetickej časti produkcie a popísala jednotlivé kroky predvádzaného Master Classu. Neskôr na ňu nadviazal Jozef Fila, ktorý predstavil produktovú časť produkcie, spolu s viacerými úspešnými výsledkami u klientov. Ozvalo sa aj niekoľko pozitívnych referencií v hľadisku. Týkali sa rakoviny semenníkov, sklerózy multiplex či zníženia hladiny bilirubínu.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *