Úspešne rozbehnuté pravidelné prednášky v Bratislave

od júla 2011 sú v Bratislave (rovnako ako aj v Košiciach) pravidelne každý týždeň usporadúvané verejné prednášky v spoločných priestoroch 2. Distribučného centra Dr. Nona na Slovensku. Vystriedali sa na nich viacerí prednášajúci, a to nielen zo západného Slovenska.

produkcia Dr. Nona (18. 08. 2011)

Hosťovali na nich už aj viacerí lídri zo stredného Slovenska a východu, ktorí poslucháčom predstavili širokospektrálne témy – od fytoterapie až po alkalický životný štýl.

2. augustový týždeň

Vo štvrtok 11. augusta 2011 v Bratislave hosťovali líderky z Košíc – Silver Directorka Eva Luhová a klinická psychologička Iva Friedmannová. Odprezentovali ukážku liečivého kozmetického bioliftingu (Master Classu), ktorú dopĺňali informáciami o význame psychosomatiky a sily našich myšlienok v živote človeka.

Master Class (11. 08. 2011)

Viac fotografií z prednášky nájdete dole v galérii.

3. augustový týždeň

O týždeň na to sa 18. augusta 2011 slova ujali domáce Group Directorky – Gabriela Žlebeková, Helena Horváthová a Vlasta Pavlíková. Svoju prezentáciu produktov a Master Classu doplnili aj o poznatky zo sveta zdravého stravovania a makrobiotiky.

prednášali, zľava: Helena Horváthová, Gabriela Žlebeková a Vlasta Pavlíková (18. 08. 2011)

Ako nás ďalej informovala Group Directorka Vlasta „Včielka“ Pavlíková, prítomní mali možnosť na záver aj niečo z makrobiotických pochúťok ochutnať. Gabriela Žlebeková doniesla zo svojej makrobiotickej jedálne Zdravíčko ochutnávky pečeného Hokaida a zdravých sladkých koláčov.

ochutnávka makrobiotických pochúťok (18. 08. 2011)

Počas informácií o Dr. None, Archeabaktérii a produktovej prezentácie Heleny Horváthovej predviedla Vlasta Pavlíková praktickú ukážku kozmetiky na jednej z prítomných dám – ocenenej čerstvej riaditeľke Otke Balontayovej, ktorá si tento lifting vyslúžila ako odmenu za skvelé výkony v minulých mesiacoch.

zľava: Otka Balontayová, Vlasta Pavlíková a Nasťa Jakabovičová (18. 08. 2011)

Stretnutie sa okrem vysokej účasti nieslo aj v duchu odmeňovania a vďačnosti za podporu. Obdarované boli nielen prednášajúce líderky, ale aj ich aktívni členovia tímu. Jedným z nich bola aj Nasťa Jakabovičová.

4. augustový týždeň

Posledná augustová prednáška patrila Master Directorovi Slavomírovi Sekelskému. Ten vo štvrtok 25. augusta 2011 pricestoval do hlavného mesta z Košíc, aby tam zúčastneným predstavil silu a pôvod Archeabaktérie, bioorganominerálneho komplexu BOMK obsiahnutého v produktoch Dr. Nona a potrebu prevencie a posilňovania imunity v dnešných časoch.

Slavomír Sekelský (25. 08. 2011)

Úvod ale patril gratuláciám čerstvej Group Directorke Vlaste Pavlíkovej. Za jej skvelé úspechy a dosiahnutie nového statusu ju odmenili – priama sponzorka Group Directorka Gabika Žlebeková a vyšší sponzor Master Director Slavo Sekelský. Ocenená bola aj čerstvá riaditeľka Nasťa Jakabovičová. Obom dámam srdečne blahoželáme!

gratulácie čerstvej Group Directorke Vlaste Pavlíkovej (25. 08. 2011)

Po prednáške si hosťujúci líder našiel priestor aj zodpovedanie otázok zúčastnených prítomných poslucháčov a ďalších distribútorov Dr. Nona.

Za príspevky a fotografie ďakujeme Group Directorke Vlaste Pavlíkovej. Uverejnené fotografie z prednášky o makrobiotike nám zaslal aj Slavomír Siváček. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.


Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *