Dr. Nona na Slovensku!

V sobotu 08. októbra 2011 sa v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave uskutočnilo prvé certifikované školenie za osobnej účasti Dr. Nony a prezidenta spoločnosti Michaela Shneersona svojho druhu na Slovensku!

produktovú prezentáciu viedla Dr. Nona

Vzácnych hostí z Izraela tu čakala do posledného miesta vypredaná 650-miestna prednášková aula. Celým dňom moderátorsky sprevádzal Master Director Jozef Zetyák.

otvorenie školenia

Prezentáciu o produktoch otvoril prezident spoločnosti Michael Shneerson, ktorý v skratke predstavil začiatky vzniku, ako aj dôvody fungovania spoločnosti Dr. Nona International Ltd..

školenie otvoril Michael Shneerson

K slovu sa potom dostala Dr. Nona Kuchina, ktorá na základe príkladov zo života jej blízkej rodiny predstavila produkciu Dr. Nona a spôsoby jej prevenčného pôsobenia na ľudský organizmus.

produktovú prezentáciu viedla Dr. Nona

Vo svojej prezentácii sa Dr. Nona zaoberala problematikou udržania vitality organizmu do vysokého veku, podporou imunity v stavoch veľkého pracovného a stresového zaťaženia, profylaxie u malých detí, udržania váhy a zdravia aj pri nesprávnej životospráve a konzumnom spôsobe života, rekonvalescencie telesného a psychického zdravia po traumách a profylaxiou po prekonaní onkologického ochorenia.

Dr. Nona Kuchina

Ešte pred ďalším bodom programu – žrebovaním o atraktívne výhry – odovzdali zástupcovia hostiteľského mesta kyticu a dary predstaviteľom spoločnosti Dr. Nona. Bratislavskí lídri Silver Directori Dana a Miro Balážovci privítali Dr. Nonu a Moshe Shneersona na území hlavného mesta Slovenskej republiky.

kyticu a knihu odovzdávajú bratislavskí lídri Dana a Miro Balážovci

Nasledovalo dlhoočakávané zlosovanie finančných odmien v hodnote 1000, 2000 a 3000 Eur. Hlavnú cenu šek na 3000 Eur získal distribútor s najvyšším objemom skupinových bodov GVU – Sylvie Králová z Českej republiky. Kompletné výsledky žrebovania nájdete TU.

šek v hodnote 3000 €

Počas hodinovej prestávky čakalo na účastníkov poobedňajšieho školenia malé občerstvenie. V týchto chvíľach sa tiež mohli registrovať noví distribútori, ktorí ako špeciálny promo-darček za prejavenú dôveru dostali k bezplatnej registrácii aj Deo obrúsky Dr. Nona.

poludňajšia prestávka

Popoludňajšie certifikované školenie otvoril slovenský líder a člen senátu prezidenta Dr. Nona Gold Director Jozef Fila, ktorý z poverenia Dr. Nony a Michaela Shneersona obdaril najaktívnejších spolupracovníkov zo Slovenska, Čiech, Maďarska a Poľska.

Jozef Fila odovzdáva dary z Izraela

Druhú časť dňa otvorila Dr. Nona predstavením profylaxie pomocou produkcie Dr. Nona a jej aplikácie na pozadí prežitia jedného bežného dňa. Ukázala spôsob ako možno maximálne ošetrovať, vyživovať a posilňovať bunkový potenciál nášho tela v režime každodenných činností. Odkazovala taktiež aj na náročnú úlohu ženy v dnešnom svete, ktorá okrem rodiny a domácnosti musí zvládať aj kariéru.

školenie Dr. Nony

Záverečným bodom programu bolo marketingové školenie v podaní prezidenta spoločnosti Dr. Nona Micheala Shneersona. Ten vo svojej prezentácii predstavil kompletný rozpis možností užívania benefitov a finančných provízii v systéme práce distribútora spoločnosti Dr. Nona.

Dr. Nona a Michael Shneerson

Po skončení školenia prijali Dr. Nona a Moshe Shneerson dary v mene slovenských distribútorov z rúk slovenských lídrov Evy Luhovej a Jozefa Filu.

slovenskí lídri odovzdávajú dary Dr. None a Michaelovi Shneersonovi

Na záver odovzdal koordinátor školenia Gold Director Jozef Fila prezidentovi spoločnosti a Dr. None medailu z minulotýždňového 88. Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach so symbolickým darovacím certifikátom. Jozef Fila absolvoval maratón v mene predstaviteľov spoločnosti Dr. Nona, prezident spoločnosti Moshe Shneerson je totiž taktiež vášnivým bežcom.

Jozef Fila, Dr. Nona a Moshe Shneerson

Viac z atmosféry exkluzívneho certifikovaného školenia Dr. Nony a Moshe Shneersona nájdete dole vo fotogalérii.

Skupinové fotenie

Súčasťou školenia bolo aj obľúbené spoločné fotenie jednotlivých lídrov skupín so svojimi spolupracovníkmi a s Dr. Nonou a Michaelom Shneersonom osobne.

Fotogaléria

Vychutnajte si spolu s nami atmosféru školenia s Dr. Nonou vo fotografiách.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *