Dlhodobo zapálené oči

So svojou pozitívnou skúsenosťou s produkciou Dr. Nona sa s nami podelila pani Klára zo Spišskej Novej Vsi. Už viac než dva roky ju trápili neustále problémy s očami. Trpela sústavnými zápalmi, na ktoré nezaberali ani očným lekárom predpísané antibiotiká. Dnes sa však môže opäť tešiť z bezbolestného pohľadu na svet.

Príčinu zápalu očí pani Kláry nedokázali bližšie špecifikovať ani vyšetrenia na alergológii a gastroenterológii, ktoré absolvovala. Všetky výsledky, vrátane výsledkov z vyšetrenia obličiek, boli v poriadku a nepreukazovali nijaké známky zdravotných problémov. Jej zápaly však naďalej pretrvávali, a tak bola pani Klára nútená „testovať“ jedny antibiotické kvapky do očí za druhými.

Pani Klára spoznala produkciu Dr. Nona vďaka kontaktu na Group Directora Jozefa Čopa. Ten jej odporučil užívanie čaju Gonseen na prečistenie a detoxikáciu organizmu, tobolky Lookseen a aplikáciu Balzamu na očné vrásky a Ústnej vody priamo do očí a do ich oblasti. Vzhľadom na to, že mala pani Klára oči natoľko citlivé, že v nich nezniesla kvapky z Ústnej vody, zakvapkávala si ju do nosa, odkiaľ sa ďalej dostala do zvyšku dutín.

S ozdravnou kúrou začala pani Klára koncom mája 2011. Na konci septembra, po štyroch mesiacoch aplikácie výrobkov Dr. Nona, po zápale očí niet ani stopy a pani Klára sa cíti výborne.

Článok prešiel autorizáciou.

Lookseen

  • celkovo zlepšuje zrak – ostrosť, zrakové pole, rozoznávanie farieb
  • pri profylaxii ťažkých ochorení, ako očný zákal
  • zápaly očných spojiviek a viečok
  • vyživuje zrakový nerv
  • k zlepšeniu prekrvenia očného dna a svalového aparátu očnej buľvy
  • k zlepšeniu krvného obehu mozgu

(pre zobrazenie podrobných informácií o produkte kliknite na obrázok)

Ústna voda

Ústna voda odstraňuje nepríjemný zápach z úst a napomáha hojeniu rán v ústnej dutine. Je vhodná ako prevencia tvorby zubného kazu, zápalu a krvácania ďasien. Pomáha pri paradentóze,  chrípke a ochoreniach z nachladnutia. Obnovuje výživu sliznice nosohltanu, uší, orgánov tráviaceho traktu, konečníka a pošvy. …  Čítať celý článok

(pre zobrazenie podrobných informácií o produkte kliknite na obrázok)

Balzam na očné vrásky

Veľmi jemná kompozícia krému odstraňuje opuchy, kruhy a tmavé miesta pod očami, ktoré sú príznakom únavy, napätia, bolesti, stresu alebo depresie. Taktiež odstraňuje príčiny spôsobujúce tieto stavy, ktoré vyvolávajú poruchy funkcií organizmu. Balzam na očné vráskyomladzujúce účinky, vyhladzuje drobné vrásky a tonizuje mastnú pokožku.

(pre zobrazenie podrobných informácií o produkte kliknite na obrázok)

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *