Osveta v Humennom

V pondelok 21. novembra 2011 sa na východe Slovenska v Humennom uskutočnila prednáška na tému osvety prevencie zdravia a alkalického stravovania v podaní lídrov spoločnosti Dr. Nona Slavomíra Sekelského a Jozefa Filu. Prítomní odchádzali obohatení o množstvo nových a kvalitných informácií.

prednáška v Humennom

Master Director Slavomír Sekelský úvodom v skratke predstavil vznik a filozofiu spoločnosti Dr. Nona, vysvetlil tiež nosné vlastnosti jej hlavného know-how – Archeabaktérie – a to účinky a jej pôsobenie na ľudský organizmus. Zúčastnených oboznámil aj s aktuálnymi novinkami v oblasti výskumu a nezávislých testov prestížnych univerzít na poli liečiv, vitamínov a pôsobenia prostredia na ľudské telo.

Slavomír Sekelský

Prednášku uzavrel Gold Director Jozef Fila predstavením produkcie Dr. Nona, pravidlami acidobázickej rovnováhy a taktiež aj spomenutím pozitívnych skúseností a výsledkov klientov spojených s užívaním produkcie Dr. Nona.

Jozef Fila

Prezentácie Dr. Nona v Humennom sa zúčastnili aj riaditelia Jozef Eštok z Trebišova a Group Director Miroslav Gajan z Rožňavy.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *