Kozmetická prezentácia zdravia v Komárne

V pondelok 12. decembra 2011 sa v Komárne odohral trojhodinový kozmeticko-ozdravný maratón pod organizačnou taktovkou manželov Márie a Ota Moravčíkových. Pozvanie prijali aj kozmetičky Danuta Szilárdová a Group Directorka Vlasta Pavlíková, hlavným hosťom večera však bol Gold Director Jozef Fila.

prezentácia Dr. Nona v Komárne

Po krátkom privítaní pani Moravčíkovou sa hneď na úvod ujal slovaJozef Fila. Prítomným vysvetlil nástrahy nesprávneho stravovania a dôsledky negatívneho pôsobenia stresu a životného prostredia na ľudský organizmus. V skratke vysvetlil zásady alkalického životného štýlu a potreby očisty organizmu z vnútra.

Jozef Fila

Zvyšok večera patril kráse a prítomným kozmetičkám. Tie spolu predviedli 4 tipy prírodných bioliftingov. Klasický Master Class mala v rúkach Danuta Szilárdová, ktorá do tváre svojej modelky aplikovala 10 rôznych krémov z produkcie Dr. Nona, vrátane bahennej masky. Obohatením bola masáž tváre a krku liečivými kameňmi, ktoré Danuta využíva aj vo svojej súkromnej praxi.

Master Class

Súčasne sa v tom istom čase pod rukami energickej Group Directorky Vlasty Pavlíkovej vystriedali tri dámy, na ktorých demonštrovala ďalšie alternatívy skrátených, ale taktiež veľmi posiľujúcich a vyživujúcich liftingov. S vtipom a humorom jej vlastným tak predstavila 3 rýchle záchrany vyčerpanej pleti pred nečakanou romantickou večerou.

Mária Moravčíková a Vlasta Pavlíková

Prezentácia zdravia a krásy spoločnosti Dr. Nona sa uskutočnila v útulných priestoroch miestnej kaviarne Rio Dance Caffé. O občerstvenie zúčastnených sa postarala hostiteľka Mária Moravčíková, ktorá pre všetkých pripravila chutné makrobiotické sušienky a zákusky. V priebehu celého večera bol podávaný čaj Gonseen.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *