Medzinárodné školenie lídrov /MOSKVA 2012/

Začiatkom roka 2012 sa v hlavnom meste Ruskej federácie uskutočnil pravidelný zimný seminár Dr. Nona. Za Slovensko sa ho zúčastnil aj Gold Director Jozef Fila. Všetko prebiehalo pod organizátorskou taktovkou viceprezidenta Dr. Nona Vladimira Geršanova.

Medzinárodné školenie lídrov Dr. Nona /Moskva 2012/

Medzinárodné školenie lídrov sa uskutočnilo 06. – 10. januára 2012 v Moskve. Jeho súčasťou bolo aj zasadnutie Senátu prezidenta spoločnosti, kde sa okrem iného prerokuvávali aj zmeny týkajúce sa marketingového plánu. Jeden z večerov pripadol na deň oslavy ruských Vianoc – Dňa Raždestva. Školenia prebiehali za osobnej účasti Dr. Nony Kuchiny a Michaela Shneersona.

Viac v článku Christmas College 2012 uverejnenom na www.drnona.com.

Christmas College 2012

Silvestrovské oslavy, zvuk otvárania šampanského, girlandy a úder polnoci – aj to sú pojmy, ktoré už neodmysliteľne patria k Zimnej vianočnej škole spoločnosti Dr. Nona!

Podľa obvyklej tradície docestujú na šiesty deň nového roka najlepší a najúspešnejší distribútori z rôznych krajín sveta na seminár do Moskvy. Hotel Planernoye sa tak počas vianočných sviatkov stáva svetovým centrom spoločnosti Dr.  Nona International Ltd.

Medzinárodné školenie lídrov Dr. Nona /Moskva 2012/

Spoločnosť Dr. Nona neustále hľadá nové nápady a riešenia na zvyšovanie motivácie distribútorov. Tento rok takisto nebol výnimkou, a tak bol počas januárovej schôdze Senátu prijatý celý rad dôležitých rozhodnutí.

Medzinárodné školenie lídrov Dr. Nona /Moskva 2012/

Viac o zmenách v marketingovom pláne sa dočítate TU.

Semináre a prednášky, v ktorých si rečníci vymieňali svoje skúsenosti končili veľakrát až večer. Stretnutia s lídrami často pokračovali až do druhého dňa. Ako vždy boli s veľkým pozitívnym ohlasom prijímané prednášky v cykle „Nová krv“, kde sa predstavili mladí regionálni lídri, ktorí sa s ostatnými prišli podeliť sa o svoje tajomstvo úspechu.

Medzinárodné školenie lídrov Dr. Nona /Moskva 2012/

Ale zimné školenie to nie je len učenie a prednášky! Je taktiež sviatkom, počas ktorého sa všetci priateľsky stretnú v rodinnom Dr. Nona-kruhu pri štedrovečernej večeri. Nechýbal ani ohňostroj a krásne zasnežená krajina.

Medzinárodné školenie lídrov Dr. Nona /Moskva 2012/

Každý večer priestory hotelového lobby baru zapĺňali zvuky hudby a smiechu. Nechýbala diskotéka, zábavné súťaže, hry a tanec. Vianočná akadémia Dr. Nona – to je načerpanie sviežej energie pre vaše podnikanie!

ZDROJ

Spomienka na Moskvu 2011

Ak sa vám video nezobrazilo správne kliknite SEM.

Fotogaléria

Foto: www.drnona.com

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *