Zdravá pochúťka zo semiačok

Dnes vám v rámci Kathushkinho kulinária prinášame recept na obľúbený zdravý snack zo semiačok vhodný na každú príležitosť. Jeho výnimočnosť však spočíva v inom. Je príkladom takzvanej živej nevarenej stravy bohatej na živiny a enzýmy. Príprava je nenáročná, zvládnu ju aj vaše deti.

Snack zo semiačok

Predstavujeme vám zdravú chrumkavú pochúťku, ktorou viete nahradiť každý “mlsný podvečer” pri telke. Základným princípom je tzv. živá strava. Že v tom nemáte jasno? Tak čítajte ďalej!

Suroviny:

1 hrnček tekvicových semiačok, 1 hrnček slnečnicových semiačok, 1 hrnček sezamových semiačok, 3/4 hrnčeka ľanových semiačok, 2 strúčiky cesnaku, cibuľa, provensálske korenie…

ČÍTAJ CELÝ RECEPT

Kathushkin tip pre zdravyanezavisly.sk:

„Noňáci si medzi suroviny na prípravu snacku môžu zaradiť aj Soupseen. Pridajte 3 polievkové lyžice polievky Soupseen a zamiešajte ich do zmesi ešte predtým, než ju pripravíte na sušenie. Alebo nimi posypte už hotové krekry.“

Polievka Soupseen je rýchle a zdravé riešenie vo chvíľach únavy. V dnešnej uponáhľanej dobe je čím ďalej zložitejšie udržať si energiu a vitalitu. Vďaka obsahu vitamínov, minerálov a bioorganominerálneho komplexu je polievka Soupseen schopná dodať nášmu telu potrebné látky, vrátiť mu energiu a regenerovať organizmus, pričom jej príprava zaberie iba pár minút.

Dobrú chuť praje zdravyanezavisly.sk!

Klikni SEM a uvarte si zdravú cviklovú polievku podľa Paula C. Bragga.


Kathushkine kulinárium je pravidelnou štvrtkovou rubrikou internetového magazínu Oslavuj.sk. Autorkou je Katarína Kosturská, aktívna súčasť tvorivého tímu zdravyanezavisly.sk. Prináša svojim čitateľom recepty plné nápadov, pestrých fotografií a skvelej chuti. Autorkine recepty sú prepracované do zdravšej alternatívy s príklonom k princípom makrobiotiky, živej strave a alkalického životného štýlu.

Foto: www.drnona.com, Katharina K.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *