Oslavy 5. výročia Dr. Nona Slovensko

V sobotu 19. mája 2012 sa v priestoroch košickej Štátnej filharmónie uskutočnili dlhoočakávané oslavy 5. narodením založenia spoločnosti Dr. Nona International Ltd. na Slovensku.

5 rokov Dr. Nona Slovensko

Slávnostný večer bol tematicky rozdelený na dve časti – vizuálna spomienka na uplynulých 5 rokov spoločnosti na Slovensku spojená s oceňovaním najúspešnejších distribútorov a tanečno-zábavný galavečer s bohatým programom.

Viac fotografií z tanečného galavečera nájdete na našom Facebooku.

Prežite spolu s nami atmosféru narodeninového večera spoločnosti Dr. Nona International Ltd. na Slovensku v nasledujúcej fotoreportáži.

5 rokov Dr. Nona Slovensko plakety už čakali na svojich majiteľov

Prípravy na slávnostný program úderom 14-tej hodiny začali vrcholiť. Sála sa postupne zapĺňala.

oslavy oficiálne otvoril Viceprezident spoločnosti Dr. Nona Vladimir Geršanov

Oslavy oficiálne otvoril Viceprezident spoločnosti Dr. Nona Vladimir Geršanov v sprievode Senátorov Galiny Trojanovskej, Pawela Samarec a Grazyny Byczuk.

telefonát s prezidentom Moshe Shneersonom a Dr. Nonou

Telefonát s prezidentom Moshe Shneersonom a Dr. Nonou Kuchinou, ktorí sa práve v tom čase nachádzali na preberaní cien v USA. Pozdrav tlmočila Ľuba Blaškovičová.

stabilní Directori stabilní Directori

Odmeňovanie stabilných riaditeľov. Ceny odovzdávali Senátori Grazyna a Adam Byczuk z Poľska.

stabilní Group Directori

Stabilní Group Directori. Ceny odovzdala Zoja Chaloupková z Českej republiky.

Master Directorka Helena Horváthová

Master Directorky Iva Friedmannová a Helena Horváthová. Za mikrofónom Helena Horváthová z Bratislavy.

Silver Directori Silver Directori

Odmeňovanie Silver Directorov. Plakety odovzdala Senátorka Galina Trojanovska. Poďakovanie za všetkých predniesol Slavomír Sekelský z Košíc.

Gold Director Jozef Fila Gold Director

Ocenenie si bol prevziať aj zatiaľ jediný slovenský Gold Director. Jozef Fila si cenu prebral od Viceprezidenta spoločnosti Dr. Nona Vladimira Geršanova.

sólistka opery Tatiana Paľovčíková

Krátku pauzu medzi jednotlivými tematickými blokmi vyplnila majstrovským výkonom sólistka opery Štátneho divadla Košice Tatiana Paľovčíková.

oceňovanie rozvoja jednotlivých regiónov Slovenska oceňovanie rozvoja jednotlivých regiónov Slovenska

Distribútori ocenení za svoju prácu pri rozvoji jednotlivých regiónov Slovenska. Za všetkých poďakoval Jozef Zetyák z Rožňavy.

rozvoj Českej republiky rozvoj Českej republiky

Osláv sa zúčastnili aj najúspešnejší distribútori z Českej republiky. Poďakovanie za všetkých vyjadrila Alena Menšíková z Frýdku-Místku.

poďakovanie dámam, ktoré stáli pri zrode Dr. Nona na Slovensku

Vďaka patrila aj dámam, ktoré stáli pri zrode spoločnosti Dr. Nona na Slovensku. V strede zľava: Katarína Jánosházy, Iveta Friedmannová, Ľudmila Potočňáková, Eva Luhová a Ľuba Blaškovičová.

poďakovanie Jozefovi Filovi za celkový rozvoj poďakovanie Jozefovi Filovi za celkový rozvoj

Jozef Fila preberá z rúk Viceprezidenta Vladimira Geršanova plaketu za rozvoj spoločnosti na Slovensku. Obdržal od neho aj dar – matriošku symbolizujúcu silu štruktúry jeho siete.

žrebovanie súťaže o luxusnú dovolenku žrebovanie súťaže o luxusnú dovolenku výherkyňa Vlasta Pavlíková výherkyne luxusnej dovolenky

Žrebovanie súťaže o luxusnú dovolenku plne hradenú spoločnosťou Dr. Nona. Šťastné výherkyne z osudia vyžrebovala Irina Geršanovova a Emília Konečná. Víťazkami sa stali Vlasta Pavlíková a Helena Červienková. Viac informácií o priebehu žrebovania a celej súťaži nájdete TU.

otvorenie tanečno-zábavnej časti 5 rokov Dr. Nona Slovensko

Zástupcovia spoločnosti Dr. Nona International Ltd. oficiálne otvorili tanečno-zábavnú časť galavečera, popretkávanú atraktívnym programom.

Viac fotografií z tanečného galavečera nájdete na našom Facebooku.

stretnutie lídrov živijó

Senátor Jozef Fila vyjadril v úzkom kruhu najbližších spolupracovníkov úprimné poďakovanie všetkým za ich doterajšiu prácu a zaprial im veľa ďalších úspešných rokov. Prianie spolu spečatili hlasným „Živijó“ a prípitkom vodkou od prezidenta Moshe Shneersona, ktorú si Jozef Fila doniesol až z ďalekého Izraela.

na tanečnom parkete poďakovanie zahraničným hosťom vystúpenia umelcov

Potom už nasledoval večer plný tanca, hudby, zábavy a pútavého programu.

víťazka tomboly výťažok z tomboly putoval na obnovu hradu Krásna Hôrka

Sprievodným programom večera bolo aj žrebovanie tomboly, ktorej hlavnou cenou bola hodnotná olejomaľba akademickej maliarky Ľubice Lindtnerovej. Výťažok z tomboly putoval na konto Karpatskej nadácie na obnovu hradu Krásna Hôrka. Šek v hodnote 846 € prevzala riaditeľka nadácie Laura Dittel.
Viac informácií nájdete TU.

tím z Čiech tím Silver Directorov Dany a Mira Balážovcov tím Group Directora Miroslava Gajana tím Silver Directora Slavomíra Sekelského a Directorky Júlie Šoltésovej

Nechýbala ani obľúbená „disciplína“ – spoločné fotografovanie jednotlivých tímov so svojimi lídrami.

Viac fotografií z tanečného galavečera nájdete na našom Facebooku.

Večer organizačne zastrešila spoločnosť D.N.I.-EU a Staromestské divadlo Košice.
Foto: Katharina Kosturska, Gabriela Vincejová

Fotogaléria:

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *