Prednášky v Trenčianskom kraji

Koncom apríla sa v Nemšovej a Trenčíne uskutočnili prezentácie spoločnosti Dr. Nona so zameraním na prevenciu zdravia, osvetu v oblasti stravy a sily Archeabaktérie prítomnej v produkcii Dr. Nona.

Trenčín Jozef Fila pod Trenčianskym hradom

24. apríl 2012 | Nemšová

V utorok 24. apríla 2012 sa v Nemšovej uskutočnila kozmetická prezentácia zdravia a krásy spoločnosti Dr. Nona. Jej organizátorkou bola Group Directorka Eva Grondžáková z Kežmarku.

prezentácia Dr. Nona v Nemšovej

Na pomoc si zavolala profesionálnu kozmetičku Ašku Kravčákovú z Bardejova, ktorá na jednej z prítomných dám predviedla prírodný biolifting tváre, tzv. Master Class. Počas prezentácie tiež predstavila niektoré z najpopulárnejších kozmetických produktov Dr. Nona spolu s ich liečivými a omladzujúcimi účinkami.

prezentácia Dr. Nona v Nemšovej

Celou prezentáciou sprevádzal slovenský líder Dr. Nona Gold Director Jozef Fila. Ten prítomných oslnil pútavou prezentáciou zameranou na svoje rozsiahle poznatky a výsledky z oblasti dietológie.

prezentácia Dr. Nona v Nemšovej

Záver jeho prednášky patril predovšetkým úžasným výsledkom a skúsenostiam s pacientmi trpiacimi onkologickými ochoreniami, zápalovými procesmi, sklerózou multiplex, či neplodnosťou.

25. apríl 2012 | Trenčín

Nasledujúci deň sa konala podobne úspešná prezentácia zdravia spoločnosti Dr. Nona priamo v srdci Trenčína, v hoteli pod Trenčianskym hradom.

prezentácia Dr. Nona v Trenčíne

Organizátormi prezentácií v Trenčíne a priamymi trenčianskymi zástupcami sú František Lintner a Ervín Páleník. O zdraví, prevencii a svojich bohatých skúsenostiach prednášal Gold Director Jozef Fila.

prezentácia Dr. Nona v Trenčíne

Nasledujúca prezentácia sa uskutoční v stredu 30. mája 2012 v priestoroch Penziónu Tiberia na Kukučínovej 13 v Trenčíne. Všetky ďalšie termíny prednášok nájdete TU.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *