Výťažok z tomboly putuje na Krásnu Hôrku

Súčasťou osláv 5. výročia spoločnosti Dr. Nona na Slovensku bola aj spoločensky obľúbená tombola, ktorej výťažok poputoval na krásnu vec – obnovu ohňom zničeného hradu Krásna Hôrka. Touto cestou všetkým, ktorí do tomboly prispeli, srdečne ďakujeme!

Viac sa dočítate z prevzatých správ Karpatskej nadácie a spravodajského portálu www.aktualne.sk.

Dar z plesu Dr. Nona Slovensko do verejnej zbierky Krásna Hôrka

Výťažok z osláv spoločnosti Dr. Nona Slovensko v sume 846 EUR putuje na verejnú zbierku Karpatskej nadácie na obnovu hradu Krásna Hôrka.

Pri príležitosti piateho výročia vstupu spoločnosti Dr. Nona Slovensko na slovenský trh sa v sobotu 19. mája 2012 konal v Dome umenia v Košiciach ples pre spolupracovníkov a klientov spoločnosti. Výťažok z tomboly venujú organizátori plesu na verejnú zbierku na obnovu hradu Krásna Hôrka, ktorú realizuje Karpatská nadácia.

Viac informácií nájdete v tlačovej správe TU.

ČÍTAJ CELÝ ČLÁNOK..

Zdroj a foto: www.karpatskanadacia.sk

Na obnovu hradu Krásna Hôrka prispeli ľudia 6 000 eur

… „Čo sa týka vyzbieraných peňazí, je to hlavne o ľuďoch.“ zhodnotila riaditeľka Karpatskej nadácie Laura Dittel. Uplynulý víkend sa podarilo zvýšiť zbierku o sumu 846 eur vďaka tombole plesu v košickom Dome umenia pri príležitosti 5. výročia vstupu spoločnosti Dr. Nona Slovensko na slovenský trh.

výťažok z tomboly putoval na obnovu hradu Krásna Hôrka

ČÍTAJ CELÝ ČLÁNOK..

Zdroj: www.aktuality.sk
Foto: www.zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *