Fotopozdravy z Jurmaly – denne aktualizované

Slovenská výprava v zložení Gold Director Jozef Fila, Silver Director Slavomír Sekelský, Silver Directorka Dana Balážová a Group Directorky Vlasta Pavlíková a Sonja Mikolajová odcestovala v stredu 27. júna 2012 na pozvanie spoločnosti Dr. Nona na zaslúženú dovolenku do letoviska Jurmala v Lotyšsku.

Priami nominanti na dovolenku v Jurmale?
Prečítajte si Slávnostné vyhodnotenie roka 2011.

Luxusná all inclusive dovolenka je určená len pre najlepších distribútorov spoločnosti Dr. Nona International Ltd. a účasť na nej je plne hradená spoločnosťou. Ide o každoročnú odmenu pre najaktívnejších lídrov za ich svedomitú prácu a pre zúčastnených je okrem nádherného ubytovania, služieb a prostredia vždy pripravený aj bohatý program.

Pozrite si tiež výsledky kvartálnej súťaže o dovolenku v Jurmale.

Chceli by ste sa tiež takejto dovolenky budúci rok zúčastniť? Kliknite SEM a pozrite si kompletné podmienky a nominácie na rok 2013.

——————————————————————————————————————————————-

Ako prví vám prinášame denne aktualizované novinky priamo z Lotyšska! Za fotografie a informácie priamo z dejiska ďakujeme Jozefovi Filovi.

[04/ 07/ 2012] Nástup na palubu lietadla smer Budapešť a posledná fotografia z letiska pred odjazdom na Slovensko. Šťastnú cestu a vitajte doma!

——————————————————————————————————————————————-

[03/ 07/ 2012] Posledná noc v raji so sebou priniesla rozprávkový rozlúčkový banket na pláži. Slávnostne ho otvorili Dr. Nona a Michael Shneerson a bol plný skvelej hudby, jedla a zábavy.

[03/ 07/ 2012] S dobrou atmosférou ide ruka v ruke aj tanec. Foto 1 – Jozef Fila s Ruth Shneerson. Foto 2 – Vlasta Pavlíková zažiarila na parkete. Foto 3 – o zábavu sa osobne postarali aj Senátor Pawel Samarec /POL/ a prezident Moshe Shneerson. Foto  4 – tanec na pláži.

[03/ 07/ 2012] Ohňová šou na pláži a púšťanie balónov šťastia plných želaní. Aj to bolo ukončenie Dovolenky Dr. Nona 2012 v lotyšskej Jurmale.

[03/ 07/ 2012] Západ Slnka nad morom a hor sa baliť kufre na cestu domov.

——————————————————————————————————————————————-

[02/ 07/ 2012] Dnešný program v Jurmale patril golfu. „Spolu so Slavom sme sa učili odpaľovať loptičky na diaľku. Skončili sme pri 80 metroch, na čo sme boli patrične hrdí! A potom sme na nástenke objavili asi 12-ročnú dievčinu, ktorá zo 75. metrov trafila priamo do jamky!“ s úsmevom popisuje zážitky Jozef Fila.

[02/ 07/ 2012] Všetci si celý deň náramne užili. Mimochodom, učil ich samotný Majster Lotyšska v golfe.

——————————————————————————————————————————————-

[01/ 07/ 2012] Počas dňa prebehlo zasadnutie Senátu členov okrúhleho stola prezidenta spoločnosti.

[01/ 07/ 2012] Každý z účastníkov dovolenky získal certifikát o jej absolvovaní. Zľava: Vlasta Pavlíková, Sonja Mikolajová, Jozef Fila a Dana Balážová. Za fotoaparátom Slavomír Sekelský.

[01/ 07/ 2012] Po celodennom zasadnutí Senátu nadišiel čas na zábavu. Prezident Michael Shneerson oslavoval v kruhu svojej „Nona-rodiny“ narodeniny. Do daru zo Slovenska obdržal kus našej domoviny pretavenej do podoby zlatého Tokajského moku a bohato ilustrovaného knižného sprievodcu. Vlasta Pavlíková mu osobne venovala krásny obraz akvarelových anjelov.

——————————————————————————————————————————————-

[30/ 06/ 2012] Jurmala je letovisko, ktoré bolo v minulosti obľúbenou dovolenkovou destináciou ruských politikov. Foto 1 a 2 – luxusná vila, v ktorej pobýval okrem iných aj Brežnev. So sumou 25 miliónov eur sa tak stala jednou z najdrahšie predaných nehnuteľností v histórii Európy. Foto 3 – hviezda na chodníku slávy. Foto 4 – Jozef Fila a Slavomír Sekelský so sprievodkyňou Oľgou.

[30/ 06/ 2012] Trhy v Jurmale ponúkajú svojim návštevníkom široký sortiment farieb, produktov a služieb.

[30/ 06/ 2012] Štedrá večerná hostina. Foto 1 – senátorský stôl. Foto 2 – Dr. Nona a Michael Shneerson. Foto 3 – Jozef Fila s Mishom Nassi, pravou rukou prezidenta spoločnosti. Foto 4 – slovenský tím so senátorkou Grazynou Byczuk /POL/.

——————————————————————————————————————————————-

[29/ 06/ 2012] Dnes si naša výprava užila celodenný výlet do hlavného mesta Riga. Lotyšsko má 2 milióny obyvateľov a z toho 700-tisíc žije v Rige. Je to malebné prístavné mestečko plné starej architektúry.

[29/ 06/ 2012] Počas prechádzky a spoznávania hlavného mesta natrafili naši lídri na pouličných umelcov, zažili atmosféru pravých trhov, navštívili čokoládovňu a ochutnali aj známu medicínsky balzam z bylín.

——————————————————————————————————————————————-

[28/ 06/ 2012] Hoci má voda v Baltickom mori iba uzimených 17 stupňov, na slnkom vyhriatej pláži sa cez deň dalo príjemne opaľovať. A podľa slov Jozefa Filu – deň sa nedá ukončiť lepšie ako prechádzkou po pláži a potulkami podvečerným okolím Jurmaly.

——————————————————————————————————————————————-

[27/ 06/ 2012] V podvečer príletu slovenskej výpravy do Jurmaly našich zástupcov okrem vybaľovania kufrov a oboznamovania sa s prekrásnym prostredím čakala aj uvítacia večera s prezidentom Moshe Shneersonom a Dr. Nonou. Ešte predtým si však stihli urobiť zopár záberov. Foto 1 – Vlasta Pavlíková, Jozef Fila a Dana Balážová na podvečernej pláži. Foto 2 – Natalia Samarec /POL/ a Slavomír Sekelský. Foto 3 – s President Directorom Igorom Plyatsom /UA/ v strede. Foto 4 – Jozef Fila a prípitok „Nazdravie!“.

[27/ 06/ 2012] Počas uvítacej večere si slovo zobrala Dr. Nona, aby hneď na úvod predstavila ďalšie produktové novinky. Nepôjde však len o sériovo vyrábané produkty – väčšina z nich sa vo forme limitovej edície stane súčasťou proma spoločnosti v podobe programu akcie na mesiac.

[27/ 06/ 2012] Ukážka promo produktov pre účastníkov dovolenky Jurmala 2012. Foto: drnona.com
Tieto produkty nie sú voľne v predaji! Niektoré z nich bude možné získať v nasledujúcich mesačných promoakciách spoločnosti Dr. Nona International Ltd.. O všetkom bude včas informovať spoločnosť D.N.I.-EU.

[27/ 06/ 2012] Spoločná fotografia s Dr. Nonou a prezidentom spoločnosti Moshe Shneersonom. Sprava: Jozef Fila, Dana Balážová, Sonja Mikolajová, Dr. Nona, Moshe Shneerson a Vlasta Pavlíková, vzadu: Slavomír Sekelský.

Foto: Jozef Fila

Comments

  1. Anna Jurová says:

    Úžasné forografie a určite nádherné zážitky.Veľmi Vám to všetkým prajem:-)
    Ste super!

  2. ludka potocnakova says:

    Ahojte,vsetkych pozdravujem,uplne vnimam,ako vam je fajn.Tak si to vychutnajte.papa

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *