Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2012

Počas uplynulých piatich mesiacov roka 2012 neúnavne pokračujeme v raste a expanzii spoločnosti Dr. Nona International Ltd. na slovenskom a českom trhu. Svedčia o tom nielen čísla štatistík, ale aj pribúdajúci počet nových statusových riaditeľov.

Stabilný Silver Director

Slavomír Sekelský

Slavomír Sekelský z Košíc sa od apríla 2012 môže hrdo pýšiť titulom Stabilný Silver Director. Znamená to, že status Strieborného riaditeľa obhájil bezprostredne 3x po sebe. Túto podmienku splnil v mesiacoch február-marec-apríl 2012 a stal sa tak historicky druhým Slovákom, ktorému sa to doteraz podarilo. Prvým bol v súčasnosti už Gold Director Jozef Fila.

Priamy sponzor Jozef Fila blahoželá Slavomírovi Sekelskému k dosiahnutému statusu Stabilného Silver Directora a pri tejto príležitosti mu odovzdáva promodar v celkovej hodnote 800 bodov.

Status Silver Director znamená 6 pracujúcich riaditeľov a GVU vo výške minimálne 50 000 bodov.

Noví Group Directori

Jiří Hřebíček

Jiří Hřebíček zo Zlína /CZ/ je aktívnou súčasťou skupiny prudko sa rozrastajúcej moravskej vetvy lídrov Dr. Nona. V marci 2012 siahol po prvýkrát na status Group Directora.

Gabriela Dereníková

Gabriela Dereníková z Bardejova je čerstvou posilou statusových riaditeľov. Radosť jej robí najmä rozmach tímu spolupracovníkov z Bojníc. Skupinovou riaditeľkou sa po prvýkrát stala v apríli 2012.

Status Group Director znamená 2 pracujúcich riaditeľov a GVU vo výške minimálne 5 000 bodov.

Prečítajte si aj TOP 7 statusových skokanov roka 2011.

Všetkým vyššie spomenutým lídrom prajeme predovšetkým pevné zdravie a veľa energie k pravidelnému obhajovaniu ich súčasných statusov a veľa úspechov na ceste ich ďalšieho profesného rastu.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *