Zdravá zmrzlina na horúce letné dni

Nachádzame sa uprostred horúceho leta a tak sme pre vás na teraz vybrali recept na rýchle letné osvieženie. Z Kathushkinho kulinária vyberáme prípravu jednoduchej jednozložkovej zmrzliny. Na jej výrobu nepotrebujete nijaké špeciálne náčinie a príprava vám nezaberie ani veľa času.

Banánová zmrzlina

Zmrzlina, ktorej sa s čistým svedomím môžete prejesť do prasknutia. Rýchlo, zdravo a nenáročne – takto jednoducho sa pripravuje. A je tiež ideálnym darčekom pre každého malého maškrtníka. Neobsahuje laktózu, cukor a je vhodná aj pre vegánov.

Suroviny:

Banány.

ČÍTAJ CELÝ RECEPT

zdravyanezavisly.sk radí:

Takto pripravenú zmrzlinu si najlepšie vychutnáte práve v letných horúčavách. A k nim už neodmysliteľne patrí aj Telové mlieko Solaris D. N. – TOP produkt v kozmetickej rade Dr. Nona pri riešení problémov z akéhokoľvek popálenia.

Telové mlieko Solaris D.N. je nenahraditeľným kozmetickým prostriedkom predovšetkým v lete. Používa sa ako prevencia pred škodlivými účinkami akéhokoľvek žiarenia, teda aj slnečného. V dnešnej dobe, kedy ultrafialové žiarenie a znečistenie vyvolávajú veľký nárast v počte onkologických ochorení, pôsobí preventívne na pokožku, ktorá je každodenne vystavená týmto škodlivým vplyvom.

Viac o Solarise D. N. sa dočítate TU.

Rekordne rýchlo ošetruje popáleniny,  spáleniny od slnka, ale aj rezné rany. Ak sa chystáte na dovolenku Solaris D. N. je váš ideálny partner!

Ďalšie recepty:

——————————————————————————————————————————————-

Kathushkine kulinárium je pravidelnou štvrtkovou rubrikou internetového magazínu Oslavuj.sk. Autorkou je Katarína Kosturská, aktívna súčasť tvorivého tímu zdravyanezavisly.sk. Svojim čitateľom prináša recepty plné nápadov, pestrých fotografií a skvelej chuti. Autorkine recepty sú prepracované do zdravšej alternatívy s príklonom k princípom makrobiotiky, živej strave a alkalického životného štýlu.

Foto: Katharina Kosturska

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *