Jozef Fila na festivale zdravia v Poprade

V sobotu 10. novembra 2012 vyvrcholil 2. ročník podujatia Harmónia – Festival zdravia a krásy v Poprade. Jeho súčasťou bol aj slovenský líder spoločnosti Dr. Nona, vynikajúci odborník na tému zdravia a prevencie a motivačný rečník Jozef Fila. Ten sa na festivale predstavil s prednáškou Ako sa dožiť 120 rokov.

Jozef Fila Jozef Fila na Festivale zdravia a krásy v Poprade

O tom, že prezentácia zdravia a nového pohľadu na prevenciu a stravu zožala obrovský úspech svedčí aj do posledného miesta zaplnená kapacita prednáškovej miestnosti a dlhotrvajúci potlesk na záver. Jozef Fila sa tak predstavil nielen v role znalca vecí, o ktorých prednáša, ale aj ako vynikajúci rečník, ktorý svojim vystúpením dokáže strhnúť publikum.

Jozef Fila na Festivale zdravia a krásy v Poprade

Harmónia – Festival zdravia a krásy v Poprade vznikol na podnet uskutočnených dvoch úspešných ročníkov festivalu konajúcich sa v Prešove. Toto obľúbené podujatie zdravého životného štýlu obsiahlo vyše 20 vystavujúcich prezentácií produktov a služieb a 9 zaujímavých prednášok o zdraví, prevencii chorôb, kráse a osobnostnom rozvoji.

Spoluorganizátorom a koordinátorom festivalu bol režisér Milan Antol, tiež zástupca spoločnosti Dr. Nona pre prešovský región. Momentálne ale pôsobí rovnako aj v Bratislave.

Jozef Fila na Festivale zdravia a krásy v Poprade

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *