Kvartálny seminár Donovaly 2012

Koncom októbra 2012 sa v malebnom prostredí Donovál, v srdci Slovenska medzi pohoriami Veľká Fatra a Starohorské vrchy, uskutočnil v poradí už 7. celoslovenský kvartálny seminár spoločnosti Dr. Nona International Ltd.. Víkendové školenie vznikalo pod záštitou trojice lídrov – Master Directora Jozefa Zetyáka, Silver Directora Slavomíra Sekelského a Senátora Jozefa Filu.

Viac fotografií z Kvartálneho seminára Donovaly 2012 nájdete na Facebooku.

Kvartálny seminár Donovaly 2012 sa vyznačoval viacerými prívlastkami „po prvýkrát“. Po prvýkrát účasť semináru presiahla počet 100 ľudí (v skutočnosti ich bolo 123!). Po prvýkrát na nej zasadla novozvolená Rada riaditeľov Dr. Nona® so zbrusu novými výkonnými členmi. A po prvýkrát sa na nej svojimi výsledkami a skúsenosťami odprezentovalo 16 nových úspešných regionálnych lídrov.

Viac o Kvartálnom seminári Donovaly 2012 sa dozviete v nasledujúcej fotoreportáži:

Organizačný tím sa na Donovaloch stretol už o deň vopred, aby všetko dôkladne pripravil a skontroloval.

Takto to vyzeralo v sobotu ráno tesne pred začiatkom, keď sa prednášková sála postupne zapĺňala. 

VII. Kvartálny seminár Dr. Nona Donovaly 2012 oficiálne otvoril Gold Director & Senator Jozef Fila.

 Pre viac fotografií z Kvartálneho seminára Donovaly 2012 kliknite SEM.

Prvá z prednášok patrila Silver Directorovi Slavomírovi Sekelskému. Téma: „Archeabaktéria, autotrofný systém a antioxidanty. Alkalický životný štýl, stres a jeho vplyv na naše zdravie a pitný režim.“

Počas prestávok si bolo možné zakúpiť rôznu literatúru so zameraním na zdravie, detoxikáciu, osobný rozvoj či referenčný marketing. K dispozícii tiež boli katalógy, brožúry a manuály spoločnosti Dr. Nona.

Druhá prednáška patrila kráse a dámam – Directorkám Darine Kačalovej a Anne Kravčákovej. Téma: „Master Class – ukážka liečivej kozmetiky a biolifting tváre.“

Súhrné informácie:

  • dátum konania: 20.-21. október 2012
  • lokalita: rekreačná oblasť Donovaly
  • obsadenosť: 123 účastníkov
  • obsah: Séria prednášok zameraných na zvýšenie kvality vedomostí zameraných na poznávanie účinkov Archeabaktérie, využitia a pôsobenia kozmetickej rady produkcie Dr. Nona, rovnako ako aj tobolkovej a aromaterapeutickej rady. Druhá časť školení bola zacielená na vzdelávanie v oblasti poznania a pochopenia princípov referenčného marketingu, zaškolenie v marketingovom pláne spoločnosti Dr. Nona a získanie rozhľadu v oblasti rozvoja osobnosti a motivácie.

Druhú časť prvého prednáškového dňa otvorila Silver Directorka Dana Balážová.
Téma: „Produkty Dr. Nona, recepty a výsledky.“

V tom istom čase zatiaľ viedol Gold Director Jozef Fila špeciálnu prednášku zameranú pre lídrov a statusových riaditeľov. Téma: „Sponzoring a promoakcie.“

Záver sobotňajšieho prednáškového dňa patril zameraniu na podnikanie. Silver Director Slavomír Sekelský a téma: „Referenčný marketing – najväčšia príležitosť v dejinách sveta. Cashflow kvadrant.“

Prvý prednáškový deň uzavrel Master Director Jozef Zetyák.
Téma: „Marketingový plán spoločnosti Dr. Nona International Ltd.“

A zatiaľ čo sa už ostatní chystali na večernú tancovačku, pre lídrov sa deň ešte nekončil. Konalo sa historicky prvé zasadnutie novozvolenej Rady riaditeľov Dr. Nona® s vynoveným obsadením.

Po náročnom dni si všetci zaslúžili uvoľnenie a relax. Tie prišli v podobe hudby a tanca. 

 Pre viac fotografií z Kvartálneho seminára Donovaly 2012 kliknite SEM.

S novým dňom prichádzajú nové vedomosti. V nedeľu hneď zrána sa predstavilo 16 nových úspešných regionálnych lídrov so svojimi skvelými výsledkami, skúsenosťami a receptami s produkciou Dr. Nona. Téma: „Naši najlepší – rady a skúsenosti.“ 

 Pre viac fotografií z Kvartálneho seminára Donovaly 2012 kliknite SEM.

Samozrejme, že nechýbalo ani tak obľúbené oceňovanie najlepších. Za svoje výkony sa za tento kvartál stali najjasnejšími hviezdami dámy – Helena Červienková z Bojníc, Kveta Predmerská z Bratislavy a čerstvá stabilná Group Directorka Yuliya Sholtesova zo Sečoviec.

V nedeľu na pravé poludnie vystúpili dve dámy so svojimi silnými príbehmi, ktoré vďaka produkcii Dr. Nona a zmene životosprávy prekonali rakovinu prsníka.

Prečítajte si aj: Ženy, ktoré porazili rakovinu.

Záverečná prednáška a slovo už patrili ako zvyčajne Gold Directorovi & Senatorovi Jozefovi Filovi. Téma: „Spojenie referenčný marketing a zdravie ako trendová oblasť.“ 

 Viac fotografií z Kvartálneho seminára Donovaly 2012 nájdete na Facebooku.

Foto: Katharina Kosturska

 Poďakovanie:

Poďakovanie za vzornú organizáciu, výzdobu sál a prípravu prednáškových priestorov, pomoc pri  celkovej koordinácii patrí celému organizačnému tímu Kvartálneho seminára Donovaly 2012, menovite – Anne Kravčákovej, Darine Kačalovej, Márii ZaťkovejYuliyi Sholtesovej, Gabriele Dereníkovej, Jozefovi Čopovi, Miroslavovi Gajanovi, Jozefovi Zetyákovi, manželom Gabriele a Tónovi Kunecovým, manželom Dane a Mirovi Balážovým a ďalším. 

Špeciálne poďakovanie za celkovú organizáciu, prípravu a „manažovanie“ seminára patrí Slavomírovi Sekelskému, Jozefovi Filovi a koordinátorke celej akcie Ingeborg Popperovej.

Poďakovanie za fotografie a prípravu vizuálno-grafických doprovodov patrí Kataríne Kosturskej.

Tešíme sa na vás opäť v novom roku 2013! 

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *