Rozpadávajúca sa očná sietnica

Prinášame vám výpoveď p. Súkeníkovej z Martina, ktorá sa s nami cez mail podelila o túto skvelú skúsenosť svojej priateľky Marienky. Tá už vyše dvoch rokov trpela veľkými zrakovými problémami súvisiacimi s rozpadajúcou sa sietnicou oka.

Ilustračná snímka – sken očnej sietnice.

Výber z emailu p. Súkeníkovej z Martina: 

„Volala mi moja kamarátka Marienka, ktorej sa rozpadáva očná sietnica a veľmi ma potešila. Výsledky vyšetrenia u očnej lekárky boli opäť lepšie oproti predchádzajúcej kontrole spred mesiaca a to tak, že opuch v očiach ustúpil. A dokonca v ľavom oku z 800 jednotiek na 240, čo je výrazné zlepšenie. Aj Marienka sama zbadala zlepšenie zraku, čo sa týka viditeľnosti do diaľky.

Ona už dlhšiu dobu videla len na malú vzdialenosť a teraz mi povedala, že po dvoch rokoch uvidela prvý krát sneh na Martinských holiach, keď bol nedávno napadnutý. Ona totiž z kuchynského okna vidí rovno na chatu pod Magurou (je to pohorie v Malej Fatre a v tejto chate sa svietieva), tak to svetlo uvidela vraj tiež po prvý krát teraz po dvoch rokoch. To nie, že by dva roky nebol sneh na Martinkách alebo, že by sa dva roky nesvietilo na chate, ale ona proste tak ďaleko nedovidela.

Je veľmi spokojná s terajším stavom, cíti zlepšenie. Povedala mi, že sa tak dobre necítila odvtedy ako jej začali problémy so zrakom. … Užíva Lookseen, Ústnu vodu a Balzam na očné vrásky, ktorým si dokonca potierala nejakú podkožnú hrčku a tá jej zmizla.

Jej manžel má na čele hrču, ktorú mal už raz operovanú, ale akoby sa mu znovu tvorila. Tak mu ju začala tiež natierať Balzamom na očné vrásky a manžel skonštatoval, že pociťuje mäknutie hrče. Tak uvidíme čo sa bude diať ďalej.

Tak nedalo mi, aby som sa nepodelila s Vami s touto radostnou správou, preto Vám ju píšem, aby ste vedeli, že aj v tomto prípade sú výrobky Dr.Nona účinné, čo ma veľmi teší. Prepáčte, prosím, ak Vás zaťažujem, ale pre mňa je to úspech v určitom smere, keď som mohla pomôcť k zlepšeniu zdravia.

Vám prajem úspešný dnešný deň, samozrejme veľa úspechov aj v ďalších dňoch a veľa spokojných klientov.“

Prečítajte si aj: Skúsenosť p. Kláry zo Spišskej Novej Vsi v článku Zdravie pre oči.
Kliknite SEM a dozviete sa viac.

Použité produkty:

Kliknite na názov produktu a dozviete sa o ňom viac.

Ilustračná foto: www.farm3.static.flickr.com

 

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *