Kúpou ARCHEATAŠIEK pomáhate onkologickým pacientom

Manželia Ľubica a Peter Weissovci pred troma rokmi vytvorili jedinečné dielko – papierové darčekové taštičky s podobizňou maľby Archeabaktéria – Špirála Života, ktorej autorkou je samotná Ľubica Weiss. Tieto tašky predávajú prostredníctvom svojho internetového obchodu a výťažok zisku z ich predaja putuje na pomoc onkologicky chorým deťom. V sobotu 16. februára 2013 odovzdali Fondu Doroty Kanthovej hmotný dar v hodnote 864 €.

Manželia Weissovci (vpravo) odovzdali Fondu Doroty Kanthovej dar vo výške 864 EUR.

Archeatašky pomáhajú onkologicky chorým deťom

Nasledujúci text sme prevzali zo stránky www.arche.sk:

Terra Nova – Nová Zem je mimovládna nezisková organizácia, ktorá sa v prevažnej miere zaoberá ekológiou života, príčinami civilizačných ochorení a ich prevenciou. Počas troch rokov zozbierala finančné prostriedky pre onkologicky choré deti na kúpu Ústnych vôd Dr. Nona. Tie totiž pôsobia regeneračne na sliznicu tráviaceho traktu a pečene a výrazne pomáhajú pri liečbe. Peniaze boli vyzbierané na základe predaja Archeatašiek, ktoré sme za týmto účelom manželia Ľubica a Peter Weissovci vyrobili.

Ľubica a Peter Weissovci odovzdali dňa 16. februára 2013 Detskému onkologickému fondu Doroty Kanthovej dar v hodnote 864 €. Z predaja 1 440 Archeatašiek zakúpili 48 kusov Ústnej vody, ktorá pomáha pri onkoterapii regenerovať sliznice tela.

Pomôcť malým onkologickým pacientom môžete aj vy!
Kliknite SEM a objednajte si svoju vlastnú ARCHEATAŠKU!

„Ďakujeme Vám všetkým za kúpu týchto taštičiek a pomoc deťom v núdzi. Najmä svojim vyšším sponzorom Danke a Mirovi Balážovcom, ktorí nás v tejto veci aktívne od začiatku podporovali. Prosím pomáhajte i naďalej, zdravý detský smiech za to stojí!“

– Ľubica a Peter Weiss

Foto: www.arche.sk, zdravyanezavisly.sk

Comments

  1. Christian says:

    Ste trápni

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *