Pomoc pri kožných problémoch

Nedávno nás potešil krásny pozitívny mail, ktorý nám zaslala pani Hana Brunclíková z Plzne /CZE/. Pochválila sa v ňom svojou osobnou skúsenosťou s produkciou Dr. Nona, vďaka ktorej prekonala niekoľko rokov trvajúce kožné problémy. Viac o jej príbehu sa dočítate z prepisu jej mailu pod fotografiou.

Ilustračná fotografia: archív Hany Brunclíkovej

 Výňatok z prekladu emailu p. Brunclíkovej z Plzne:

„Dobrý deň, predovšetkým ešte raz veľmi veľmi ďakujeme za skvelú prezentáciu produktov Dr. Nony v Prahe. … Moje skúsenosti:

1.) Patrím medzi nadšených užívateľov produktov Dr. Nona, lebo moja skúsenosť potvrdila, že produkty fungujú, čo sa prejavilo na vyliečení môjho kožného problému. Deväť rokov som neúspešne skúšala rôzne odporúčané lieky od gynekológa a kožnej lekárky, no žiaden výsledok sa nedostavil. Potom som sa obrátila na prírodné produkty viacerých firiem, ale účinok bol iba veľmi krátkodobý. Náhoda prispela k tomu, že som v júni 2011 dostala od kamaráta pozvánku na prednášku o produktoch Dr. Nona v Plzni. Akonáhle na nej padla zmienka o Kréme na ruky a nechty a jeho účinkoch, okamžite mi svitla nádej.

Neuveriteľné sa stalo skutočným! O 4 mesiace na to som sa s radosťou vrátila z preventívnej kontroly u svojho pána doktora s oznámením, že môj problém je vyliečený! Od tej doby ma doktor pri každej kontrole poteší výrokom, že sa s takým efektom, ako sú účinky krémov Dr. Nony, ešte nestretol. A okrem iného mi už poslal svoju sestričku s podobným problémom.

2.) Sestrička mojej zubnej lekárky, trénerka v plaveckom bazéne je denne v chemicky ošetrovanej vode, a tak trpela problémom opuchnutých očí a štípaním v očiach. Osvedčil sa jej Balzam na očné vrásky. A je po probléme!

S prianím pekného dňa pozdravuje, Hana.“

Prečítajte si aj: Zahojená popálenina p. Jany z Michaloviec.

Použité produkty:

Kliknite na názov produktu a dozviete sa o ňom viac.

Ilustračná fotografia: www.drnona.com

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *