Prednáška v Bardejovských kúpeľoch

Vo štvrtok 07. februára 2013 sa uskutočnila ďalšia zo série pravidelných prednášok manželov Gabriely a Antona Kunecových, tentokrát s exkluzívnym hosťom Gold Directorom Jozefom Filom. Všetko prebehlo v romantickom čerstvo zasneženom prostredí Bardejovských kúpeľov.

prednášku otvorila Gabriela Kunecová

Prezentácie Dr. Nona v Bardejovských kúpeľoch nie sú nijakou novinkou. Pravidelne sa vyznačujú vysokou obľubou aj medzi hotelovými hosťami a kúpeľnými rekreantmi. Tradične prizývaným hosťom na nich je Silver Director Slavomír Sekelský. Organizátormi sú už vyššie spomenutí manželia Kunecoví z Bardejova.

Prečítajte si aj: V Bardejove to žije!

Všetky prednášky lídrov Dr. Nona sú bohaté na špičkové informácie z oblasti zdravia, prevencie a alkalickej stravy. Obsahujú tiež témy ako PH stravovanie a odkyslenie organizmu. A v neposlednom rade predstavujú jedinečnú produkciu svojho druhu na svete – výrobky Dr. Nona s obsahom Archeabaktérie a Bioorganominerálneho komplexu z Mŕtveho mora.

Fotoreportáž z cesty:

Tentokrát prinášame zo svojej prednáškovej cesty aj takúto netradičnú fotoreportáž. Nápad vytvoriť ju nám v hlavách skrsol vo chvíli, keď sme sa ráno pozreli von z okna – celú krajinu pokryla cez noc niekoľko centimetrová snehová pokrývka. Médiá tento deň nazvali dňom kalamity na Východnom Slovensku. Nám to však nezabránilo v tom, aby sme s úsmevom nasadli do auta, vydali sa naprieč 80 km dlhým neupraveným cestám a ďalej šírili myšlienku zdravia, prevencie a nezávislosti!

z cesty ... okolitý výhľad z auta príjazd do Bardejovský kúpeľov snehová nádielka v Bardejovských kúpeľoch príprava pred prednáškou príprava pred prednáškou organizátori Directori Gabriela a Anton Kunecoví sochy koncertnej sály v Bardejovských kúpeľoch príprava pred prednáškou manželia Kunecoví a Jozef Fila (vpravo) pred prednáškou organizátori Directori Gabriela a Anton Kunecoví prednášku otvorila Gabriela Kunecová Gold Director Jozef Fila Gold Director Jozef Fila predstavuje výnimočnú Archeabaktériu v produkcii Dr. Nona

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *