Reprezentačný ples Dr. Nona v Krakove

Víkend pred tohtoročným Valentínom sa v poľskom Krakove uskutočnil Reprezentačný ples Dr. Nona. A nebol len tak hocijaký, išlo totiž o bál maškarný! V nasledujúcej fotoreportáži sa preto nachvíľu spolu s nami presuňte v čase a vychutnajte si čarokrásnu atmosféru sobotňajšieho večera.

O tom, ako sme putovali, jedli, zabávali sa a snežilo..

Tento článok bude tak trochu osobný. Našu netradičnú fotoreportáž totiž povedieme v modernom duchu blogu o tom, ako sme cestovali a za oknami husto snežilo, na čom kulinárskom sme si pochutnávali a ako sme sa v ten večer „V“ zabávali. Víkendom vás sprevádza dvojica tímu zdravyanezavisly.sk – Jozef Fila s priateľkou Katarínou (fotografkou a adminom webu www.zdravyanezavisly.sk).

cestou-necestou zasneženou krajinou pohľad z okna

[piatok | 08. 02. 2013]  Cestu z Košíc do Krakova (cez Kežmarok, kde v ten podvečer ešte Jozef Fila stihol odprezentovať svoju prednášku Ako sa dožiť 120 rokov! pre tím Group Directorky Evy Grondžákovej) lemovali po celý čas jazdy nádherné kopy čerstvo padajúceho snehu. Celá snehová kalamita sa spustila už o deň skôr, ako sme o tom písali aj v článku o Prednáške v Bardejovských kúpeľoch. Do hotela Best Western v Krakove sme napokon dorazili až v nočných hodinách.

úžasne chutné raňajky s jemne pracovnou príchuťou úžasne chutné raňajky

[sobota | 09. 02. 2013]  Raňajky v podobe švédskych stolov boli famózne! Neskutočne pestrý výber zahŕňal skutočne všetky eventuality pre každý mlsný jazýček. Z pestrej ponuky ovocia, vločiek, pečiva, sladkých, vajíčkových či mäsových raňajok nás azda najviac prekvapila takmer desiatka rôznych zeleninových šalátov, niektoré dokonca s klíčkami červenej a bielej cibuľky. Nuž, vedeli by ste tam bývať týždeň a stále by ste nachádzali nové a dosiaľ neochutnané jedlá.

úžasne chutné raňajky príprava na večer

[sobota | 09. 02. 2013]  Zatiaľ, čo neskôr strávila nežnejšia polovička nášho tandemu zvyšok dňa obvyklou ženskou prípravou na večer, druhý z dvojice si stihol vrámci čakania na voľnú kúpeľňu prečítať všetky prospekty a mapy na recepcii.

čakanie na dámu ... čakanie na dámu ... nežnejšia polovička tímu zdravyanezavisly.sk úvod plesu sprevádzalo vyhodnotenie najlepších za rok 2012 v Poľsku

[sobota | 09. 02. 2013]  Šou sa začína! Sálu zaplnila stovka ľudí v škraboškách aj dôkladne premyslených maskách. Pred samotnou zábavou, však najskôr úvod patril Vyhodnoteniu roka 2012 v Poľsku v podaní zástupcov spoločnosti D.N.I.-EU Emílie Konečnej a Dmitrija Bululukova. Prebehlo predstavenie Rady riaditeľov Dr. Nona Poľsko, niektorých firemných noviniek a ocenenie najlepších spolupracovníkov z pohľadu vrchných sponzorov Poľska, Gold Directorov a Senatorov Dr. Nona, manželov Natalie a Pawela Samarec.

tím zdravyanezavisly.sk v plnej kráse - Jozef Fila s priateľkou Katarínou niektoré z plesových masiek úvod plesu sprevádzalo vyhodnotenie najlepších za rok 2012 v Poľsku exkluzívne večerné menu exkluzívne večerné menu Gold Directori a Senatori Jozef Fila a Pawel Samarec úvod plesu sprevádzalo vyhodnotenie najlepších za rok 2012 v Poľsku

[sobota | 09. 02. 2013]  Nijaké oficiality však netrvajú večne, a tak sa po pár desiatkach minút všetko dogratulovalo a zvyšok večera sa už niesol len v duchu skvelej hudby, veselej zábavy, vtipného programu plného súťaží a výher, exkluzívneho jedla a niekoľkých nečakaných narodeninových prekvapení!

zábava pokračuje ďalej zábava pokračuje ďalej súťažami, hrami a pestrým programom exkluzívne večerné menu tím zdravyanezavisly.sk v plnej kráse - Jozef Fila s priateľkou Katarínou prekvapenie večera - tanec zástupcov spoločnosti DNI-EU Poľsko, v popredí Dmitrij Bululukov

[sobota | 09. 02. 2013]  Najväčším zážitkom bolo utajované vystúpenie zamestnancov centrálneho skladu Dr. Nona v Krakove v retro štýle na skladbu I Will Survive. A dôvod? Veľké narodeninové prekvapenie pre Emíliu Konečnú. Hviezdou parketu bol samozrejme jej partner v podnikaní Dmitrij Bululukov. Ako sme sa dozvedeli neskôr, celú šou nacvičovali denno-denne po dobu 2 týždňov a ešte ani raz im nevyšla tak presne, ako počas oficiálnej večernej premiéry.

prekvapenie večera - tanec zástupcov spoločnosti DNI-EU Poľsko, v popredí Dmitrij Bululukov prekvapenie večera - tanec zástupcov spoločnosti DNI-EU Poľsko a torta pre narodeninovú oslávenkyňu Emíliu Konečnú

[sobota | 09. 02. 2013]  Tanec, masky, pestré retro lízanky a obrovská narodeninová torta s ohňostrojom. To všetko dojalo oslávenkyňu Emíliu Konečnú k slzám.

profesionálne tanečné číslo predviedla dcéra manželov Samarec Jozef Fila a Dmitrij Bululukov (zástupca spoločnosti DNI-EU) exkluzívne večerné menu narodeninové gratulácie

[sobota | 09. 02. 2013]  Hry, jedlo, tanec, zábava, gratulácie, vzájomné fotenia a objímanie. Aj to priniesol tento večer. A ešte ďalších dvoch narodeninových oslávencov, medzi nimi aj tanečníka Dmitrija Bululukova. Srdečne blahoželáme!

zábava pokračuje ďalej Jozef Fila a Emília Konečná s manželom Rudolfom (zástupkyňa DNI-EU) zábava pokračuje ďalej Jozef Fila s priateľkou Katarínou a manželmi Nataliou a Pawelom Samarec

[sobota | 09. 02. 2013]  Uprostred hlbokej noci už bolo načase pobrať sa spať. Posledná spoločná fotka sobotňajšieho večera však bola ešte špeciálne vyhradená pre organizátorov – manželov Samarec.

nedeľňajšia prechádzka centrom Krakova úžasne chutné raňajky

[nedeľa | 10. 02. 2013]  Hoci unavení, ale s úsmevom na perách sme si vychutnali už spomínané exkluzívne raňajky, zbalili si všetky veci a ešte pred cestou domov sme zamierili priamo do centra Krakova, aspoň na chvíľu sa pokochať atmosférou mesta. Nuž, až tak sme si jej neužili, vonku totiž panovala kruto-krutá zima.

biely koč uprostred centra pani a jej holubie stádo nedeľňajšia prechádzka centrom Krakova Makarena v zime ... alebo zrejme nejaký protest študentov pouličný umelec na každom rohu narazíte v centre Krakova na stánky s pečivkom a praclíkmi

[nedeľa | 10. 02. 2013]  Krátka degustácia občerstvenia miestneho typu pred definitívnym štartom domov. Zopár posledných pohľadov na skvosty mesta a nasadáme do auta.

ochutnávka miestnej kultúry nedeľňajšia prechádzka centrom Krakova

[nedeľa | 10. 02. 2013]  Ako cestou do Krakova, tak aj cestou naspäť domov nás za oknami čakalo „rozprávkovo“. Husté sneženie pretrvávalo a nám sa naskytávali nádherné panorámy či už z poľskej alebo slovenskej strany hranice.

zasnežená cesta ako v rozprávke prechod na slovenskú stranu pozdrav z hranice zasnežená cesta a vysoké snehové mantinely po bokoch

[nedeľa | 10. 02. 2013]  Najkrajší pohľad sme ale zažili v Kežmarku, kde nás s nadšením privítalo naše milované šteniatko Írskeho vlkodava – Ilea. Celý víkend nám ju strážila úžasne ochotná Evka Grondžáková s dcérou Veronikou. Tie sme síce odfotiť nestihli, ale to nič nemení na veci, že im za všetko aj takto verejne a ešte raz veľmi krásne ďakujeme a za všetky nehody (a to ich nebolo málo) sa z úprimnosti srdca ospravedlňujeme.

v Kežmarku nás už s nadšením čakala najmenšia posila tímu zdravyanezavisly.sk - šteniatko Ilea v Kežmarku nás už s nadšením čakala najmenšia posila tímu zdravyanezavisly.sk - šteniatko Ilea

A to je koniec príbehu, priatelia!

Foto: Katharina Kosturska

Comments

  1. Paweł says:

    Super fotoreportáž!
    Dzięki velkie!!! :)))

    1. admin says:

      My ďakujeme za skvelú zábavu, ktorú sme si v ten večer užili!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *