Fotorecept z kuchyne Z&N | jedlé kvety v šaláte

Ako ďalší recept zo súkromnej kuchyne Jozefa Filu a kulinárky Kathushky (autorky Kathushkinho kulinária) prinášame sezónnu raňajkovú inšpiráciu z jedlých zakvitajúcich kvetov agátu. Natrhajte, privoňajte a ochutnajte – ako za čias vášho detstva..

Jedlé kvety v šaláte zdravyanezavisly.sk

Jedlé kvety v šaláte pozostávajú z nasledujúceho menu:

  • šalát z nadrobno nakrájanej červenej kapusty, klíčkov, redkvičky, mladej cibuľky a čerstvo natrhaných agátových kvetov
  • celozrnné pečivo so 100% ovčou bryndzou, klíčkami, cibuľkou a paradajkou
  • nezabudnite posypať sušeným Gonseenom

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *