Predstavujeme nového Rubínového riaditeľa!

Dlhodobo svedomitá a trpezlivá práca, zanietenie v oblasti zdravia a šírenia jeho prevencie a ukážkový sponzoring svojich spolupracovníkov sa podpísali na vynikajúcom úspechu, ktorého sa Slavomír Sekelský zaslúžene dočkal. Vďaka svojim siedmym pracujúcim riaditeľov za mesiac apríl sa môže od 01. mája 2013 hrdo pýšiť novým statusom Rubínového riaditeľa /Ruby Directora!

Slavomír Sekelský si po necelom 1,5 roku polepšil o ďalšiu priečku a dnes sa tak môže tešiť z jedinečnej druhej najvyššej pozície, akú dosiaľ ktorýkoľvek Slovák alebo Čech v spoločnosti Dr. Nona International Ltd. dosiahol.

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia 2012 I. 

Ruby Director Slavomír Sekelský pochádza z Košíc a v spoločnosti Dr. Nona pracuje naplno už od roku 2007. Medzi jeho najvýraznejšie regióny a mestá, v ktorých má zastúpenie patria Košice, Bratislava, Sečovce, Michalovce, Prešov, Praha, Spišská Nová Ves, Levice a ďalšie. Niekoľko spokojných klientov v jeho rebríčku nájdete dokonca aj v ďalekom Belgicku.

Slavomír Sekelský sa odjakživa venoval športu a na ten nezabúda ani teraz. Pravidelné precvičovanie svalov a živá strava patria spolu s produktami Dr. Nona k tým prvkom v jeho živote, ktoré ho aj napriek neustálemu vypätiu, cestovaniu, dennodenným prednáškam a stretnutiam držia v skvelej kondícii, zdraví a prinášajú mu relax a energiu. Vo voľnom čase sa aj dnes venuje rozhodovaniu rôznych atletických súťaží a maratónov.

Do jeho ďalšej práce mu prajeme rovnako veľa entuziazmu a odhodlania ako doteraz
a k skvelému úspechu srdečne blahoželáme!

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *