Rýchla regenerácia po úraze

Prehľadne spracovanú vlastnú prípadovú štúdiu nám zaslal Group Director Jiří Hřebíček zo Zlína /CZE/. Zaznamenáva v nej krok za krokom, deň po dni, priebeh hojenia ťažkého úrazu tváre, ktorý utrpel po páde z bicykla. Namiesto lekármi odhadovaných dvoch mesiacov liečby, mu na regeneráciu pokožky s produktmi Dr. Nona stačil iba týždeň!

Ilustračná foto: archív zdravyanezavisly.sk

Prepis emailu p. Jiřího Hřebíčka zo Zlína:

„Ťažká havária na bicykli, pád v helme na tvár a na hrudník.. Väčšiemu poraneniu zabránila iba helma, ktorá sa ale roztrieštila. Spôsobila mi modriny na čele a pod okom, zvyšné poranenia spôsobil štrk na krajnici cesty. Na úrazovke mi ošetrili tvár zoškrabaním kože. Predpokladaná doba rekonvalescencie tváre podľa lekárov bola zhruba 1-2 mesiace.

Group Director Jiří Hřebíček - 1. deň po úraze Stav po nehode – deň prvý.

Hneď som do živej rany, na opuchy a modriny aplikoval Dynamický hydratačný krém striedavo s Telovým mliekom Solaris D.N. niekoľkokrát denne. Stav v utorok bol ešte rovnako kritický. Rana po ošetrení  Dynamickým krémom silno pálila. Mal som veľký opuch na pere a na brade. Celá polovica dolnej časti tváre bola napuchnutá.

Group Director Jiří Hřebíček - 2. deň po úraze Stav tváre v druhý deň.

V noci z utorka na stredu nastala zmena – rana sa začne správať úplne inak, akoby dochádzalo k totálnemu hojeniu. Stále som nanášal Dynamický hydratačný krém a striedavo Telové mlieko Solaris D.N.. V stredu som po prvýkrát absolvoval ošetrenie laserom u svojho známeho chirurga Ruda Dostálka.

Prečítajte si aj: Úraz na tvári počas lyžovačky.

Group Director Jiří Hřebíček - 3. deň po úraze  Stav tváre v tretí deň pred laserom.

V stredu v noci došlo k zásadnému obratu, rana sa cez noc zahojila a chrasty odpadli. Zostala iba červená koža. Na štvrtkovom lasere u chirurga Ruda neverili, že som to ja.

Prečítajte si aj: Zbavte sa akné!

Group Director Jiří Hřebíček - 4. deň po úraze  Stav tváre v štvrtý deň po nehode (pred laserom).

Ďalšie dni sa mi rana na tvári zacelila a koža sa objavila ako normálna s niekoľkými zvyšnými chrastami po ranách, ktoré ale  postupne zaceľoval laser. V pondelok po lasere už nebolo po predchádzajúcej havárii na tvári takmer stopy, okrem žltej škvrny po veľkom opuchu na polovici tváre.“

Recept Jiřího Hřebíčka:

Do živej rany je potrebné čo najskôr nanášať striedavo Dynamický hydratačný krém a Telové mlieko Solaris D.N. niekoľkokrát denne. Kombinácia prípravkov Dr. Nony a laseru u živých rán je, podľa Jiřího Hřebíčka, optimálna.

Použité produkty:

Kliknite na názov produktu a dozviete sa o ňom viac.

Ilustračná fotografia: www.drnona.com

Za fotografie ďakujeme Group Directorovi Jiřímu Hřebíčkovi. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *