Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2013

Ako je už u nás dobrým zvykom, po prvej polovici roka 2013 je čas na menšiu rekapituláciu v pracovnom nasadení lídrov Dr. Nona. Môžeme sa pochváliť stále rastúcim objemom bodov GVU a pravidelným nárastom počtu zhruba 200 nových registrácií mesačne.

Najväčším úspechom našich pracujúcich riaditeľov, zástupcov jednotlivých regiónov a budovateľov siete je však jednoznačne dosiahnutie nového vyššieho statusu a jeho udržanie. Teraz vám bližšie predstavíme päť lídrov, ktorým sa to za prvý polrok roka 2013 podarilo.

1.miesto: Nový Ruby Director

Slavomír Sekelský

Slavomír Sekelský z Košíc dosiahol v apríli 2013 vynikajúci úspech – získal až 7 pracujúcich riaditeľov v prvej línii a za to si vyslúžil nový titul Rubínového riaditeľa. Viac o tom sme už písali TU. K tomuto úžasnému výkonu mu počas júnovej Dovolenky Dr. Nona 2013 osobne zablahoželali aj Dr. Nona Kuchina a prezident spoločnosti Moshe Shneerson.

Prečítajte si aj: Predstavujeme nového Rubínového riaditeľa!

2. miesto: Noví Leader Directori

Michael Moder®

Foto: www.michaelmoder.com

Pod hlavičkou Michael Moder® pôsobí úspešná dvojica Lucie Balážová a Michael Moder z Ostravy /CZ/. Nový titul Vedúci riaditeľ získali v apríli 2013. Obaja sú v domácom regióne veľmi známi na poli zdravia, regenerácie organizmu, poradenstva v oblasti výživy, fitness tréningu a MLM vzdelávania.  Na konte majú už 3 knihy a vlastnú reláciu Svět plný záhad v miestnej televízii. Je úžasné, že si aj napriek toľkej zaneprázdnenosti nachádzajú čas na šírenie osvety v spoločnosti Dr. Nona a dosahujú v nej úžasné výsledky. K tomu im samozrejme srdečne gratulujeme!

Kveta Predmerská

Kveta Predmerská z Bratislavy dosiahla status Vedúceho riaditeľa čerstvo v júni 2013. Zaujímavosťou je, že len mesiac predtým sa stala po prvý krát Group Directorom, takže naše gratulácie sú dvojnásobné. Držíme jej silno palce v tom, aby jej to tak aj naďalej pokračovalo. Popri práci v spoločnosti Dr. Nona je jej vášňou aj numerológia a práca s Anjelmi.

Miroslav Gajan

Miroslav Gajan zo Štítnika dosiahol status Vedúceho riaditeľa v júni 2013. Je zapáleným zástupcom spoločnosti Dr. Nona na plný úväzok už niekoľko rokov. Ak sa nevenuje práci, tak ho určite stretnete na potulkách v lese. Je totiž vášnivým poľovníkom telom aj dušou.

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia II. 2012

3. miesto: Nový Group Director

Anna Kravčáková

Anna Kravčáková z Bardejova sa stala prvý krát Skupinovou riaditeľkou v júni 2013. K zdraviu a regenerácii má blízko, keďže je bývalou zdravotnou sestrou. V súčasnosti má v Bardejove otvorený kozmetický salón, kde svojim zákazníčkam rada predstavuje kozmetický biolifting Dr. Nona, tzv. Master Class.

Prehľad statusových riaditeľov za 1. polrok 2013

V tejto prehľadnej tabuľke prinášame zoznam všetkých statusových riaditeľov a ich dosiahnutých statusov v priebehu prvých šiestich mesiacov roka 2013. Všetkým spomenutým úprimne blahoželáme a prajeme veľa úspechov aj naďalej!

Legenda: 5 – Group Director, 6 – Leader Director, 7 – Master Director, 8 – Amber Director, 9 – Silver Director, 10 – Ruby Director, 11 – Gold Director, červená – po prvý krát dosiahnutý status

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *