Psoriáza už viac nie je strašiakom

Radostný mail nám zaslala šťastná mamička 9-ročnej Natálky z Trenčína, ktorá sa niekoľko mesiacov pasovala s nepríjemnou formou psoriázy rozšírenou po celom telíčku. Po svedomitej regenerácii, ktorá trvala rok, si dnes mladá parádnica môže opäť naplno užívať klasický život a vybehnúť vonku hrať sa s kamarátmi napríklad aj v tielku alebo letných šatočkách.

Prečítajte si aj: Pomoc pri kožných problémoch

Ilustračné foto

Prepis emailu p. Aleny z Trenčína:

„Dobrý večer vážený pán Fila, srdečne Vás pozdravujem. Stretli sme sa  asi pred rokom a pol v Trenčíne, spoznala som Vás na Vašej prednáške. Poprosila som Vás vtedy o pomoc pri zvládaní psoriázy u mojej 9-ročnej dcérky Natálie.

Zostavili ste mi vtedy plán, ako by sme mali produkty Dr. Nona užívať a aplikovať. Presne tak sme to robili a výsledok je úžasný! Trvalo to rok. Moje dieťa má teraz nádhernú zamatovú pekne pigmentovanú pokožku na celom tele. Som taká šťastná, často na Vás myslím, chcem sa s Vami o túto radosť podeliť a poďakovať Vám.

Natália mala ešte v júny 2012 po tele červené fľaky, ktoré sa potom ešte zväčšili, až sa zliali dokopy tak, že takmer nemala na tele bledé normálne miesto. Produkty Dr. Nona užíva Natália doteraz, veľmi si ich ceníme. A Vám, pán Fila, srdečná vrúcna vďaka za dobré rady a pomoc. Prajem Vám všetko dobré, veľa zdravia, šťastia a lásky, Alena a Natália.“

Prečítajte si aj: Zahojená popálenina

Ilustračná foto: img.mf.cz

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *