Kulinársky workshop v Bojniciach

Začiatkom novembra 2013 sa v Bojniciach uskutočnila jedinečná prezentácia spoločnosti Dr. Nona spojená s ochutnávkou vegánskych a raw mňamiek. Toto zaujímavé spojenie vzniklo ako voľné verejné pokračovanie nášho seriálu Fotorecepty z kuchyne Z&N. Usporiadateľom akcie bol tím Group Directorky Heleny Červienkovej.

Tridsiatka zúčastnených hostí tak vďaka atypickej koncepcii odchádzala nielen obohatená o veľké množstvo teoretických poznatkov z oblasti prevencie zdravia a vyváženého stravovania, ale ochutnala aj z niekoľkých priamo na mieste pripravených vegan a raw jedál. Hosťujúcimi prednášateľmi boli Gold Director Jozef Fila a foodblogerka Kathushka, autorka Kathushkinho kulinária.

Hlavným ozvláštnením tejto prezentácie bolo najmä vzájomné prepojenie praktického kulinárskeho workshopu s použitím produktov Dr. Nona, v spojení s teoretickou prednáškou na tému vyváženej životosprávy a alkalickom životnom štýle. Na záver všetci prítomní spomínaných sedem receptov aj degustovali.

„A ešte malá zvieracia bodka na záver – takéto prekvapenie nás čakalo hneď na druhý deň ráno po prednáške v bezprostrednej blízkosti chalúpky, v ktorej sme boli ubytovaní. “ – tím zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *