Manažéri roka pochádzajú zo Svätého Jura

Pochádzajú zo Svätého Jura a sú zrejme najšikovnejšími manažérmi Dr. Nona roka 2014. Svedčí o tom fakt, že hoci sú v našej spoločnosti iba krátko, svojim zápalom stihli na svoju stranu strhnúť už pekný dav ľudí. Suverénne im patrí rekordné prvenstvo v počte registrácií za jeden mesiac.

Partneri Mária Slobodová a Ľuboš Gedaj odštartovali pôsobenie v spoločnosti Dr. Nona v jedinečnom nasadení. V priebehu prvého mesiaca zaregistrovali 10 nových klientov v prvej línii a vypracovali sa z pozície Konzultanta na pozíciu Manager.

Patrične hrdí sú na nich predovšetkým ich sponzori Silver Directori Dana a Miroslav Balážoví: „Sme nesmierne šťastní, že máme v tíme tak zapálených ľudí ako sú Mária a Ľuboš. Ich nadšenie a dobré srdce sú dôkazom, že sa všetko dá! Ich cieľ – šíriť osvetu zdravia ďalej medzi ľudí a získať aj finančnú nezávislosť sa krok po kroku stáva skutočnosťou. Budeme ich v tom aj naďalej podporovať a držíme im palce!“

A nám už len zostáva dodať, že ich srdečne vítame vo firme
a k tomuto skvelému výkonu im úprimne blahoželáme. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu!

Za fotografie ďakujeme Silver Directorom Dane a Miroslavovi Balážovcom. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *