Manuál klienta – nová brožúra už v predaji!

Autorská brožúra z pera Jozefa Filu uzrela po dlhej dobe svetlo sveta aj v tlačenej podobe. Brožúru pod názvom Manuál klienta – Základné informácie pre klientov spoločnosti Dr. Nona International Ltd. nájdete v Distribučných centrách Dr. Nona v Košiciach aj Bratislave za cenu 1€.

Brožúra Manuál klienta – Základné informácie pre klientov spoločnosti Dr. Nona International Ltd. vysvetľuje všetky možnosti využitia klientského, marketingového a obchodného systému spoločnosti Dr. Nona jednoduchou a prehľadnou formou. Je ideálna ako pomôcka pre začínajúcich konzultantov a managerov, ako aj pre skúsených lídrov, ktorí ju využijú pri spolupráci s novými klientmi.

Brožúra pochádza z tvorivej autorskej dielne tímu zdravyanezavisly.sk. Gold Director a Senator Jozef Fila stojí za jej obsahovou a informačnou stránkou, zatiaľ čo fotografka Katharina Kosturska zase za dizajnom a grafikou. Manuál klienta je ideálny pomocník pre rýchlu a prehľadnú orientáciu v marketingovom pláne spoločnosti Dr. Nona. Farebne odlíšené nadpisy uľahčujú orientáciu v dokumente aj úplným začiatočníkom.

„Printová realizácia brožúry vznikla za podpory spoločnosti D.N.I.-EU.
Za to a za prejavenú dôveru ďakujeme.“ – tím zdravyanezavisly.sk

Manuál klienta spoločnosti Dr. Nona – prehľad:

Manuál klienta spoločnosti Dr. Nona predstavuje základné kroky a možnosti pre klienta, spotrebiteľa, či podnikateľa pôsobiaceho v spoločnosti Dr. Nona International Ltd.. Je písaný ľahkou a zrozumiteľnou formou a na konkrétnych ukážkach vysvetľuje všetky možnosti využitia marketingového a obchodného systému spoločnosti Dr. Nona. Jazyk: slovenčina. Počet strán: 24. Cena 1 €. 

Kliknite na obrázok a brožúra sa vám objaví v okne na celú plochu obrazovky. Kliknutím na brožúru môžete ďalej listovať alebo si približovať obsah.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *