Krstili sme MAGASEEN!

25. január 2014 | Počas sobotňajšieho Slávnostného vyhodnotenia roka 2013 v Košiciach sme si ukradli trochu času a slávnostnej atmosféry a pokrstili našu autorskú magazínovú prvotinu – MAGASEEN. Slova sa ujala šéfredaktorka Katharina Kosturska, zatiaľ čo spolutvorca Jozef Fila sa chopil šampanského. A ako už odznelo počas samotných krstín – MAGASEENu prajeme veľa úspechov a zástupy spokojných čitateľov!

Symbolicky prvý výtlačok MAGASEENu poputoval ešte vo štvrtok večer úspešnému motivačnému rečníkovi Ivovi Tomanovi, ktorý do Košíc zavítal na motivačné líderské školenie Dr. Nona. Aké veľké prekvapenie a česť to pre nás boli, keď si ho so sebou pán Toman priniesol aj na piatkový seminár. Menovali sme ho preto neoficiálnym čestným krstným otcom premiérového čísla a poprosili ho aj o autogram. Krajší štart pre náš MAGASEEN sme si ani nemohli priať!

Prečítajte si aj: Líderský seminár Iva Tomana

MAGASEEN – jediný štýlový magazín pre milovníkov zdravia a priaznivcov produktov Dr. Nona žiadajte u vašich vyšších sponzorov za cenu 6,50€ alebo nám napíšte na chcembyt@zdravyanezavisly.sk. V jeho úvodnom čísle nájdete veľkú fotoreportáž z Izraela, tri silné skutočné príbehy, podrobný popis vašich štyroch obľúbených produktov, detoxikačný program Slniečko zdravia, rady a tipy (nielen) do domácnosti, recepty pre zdravú kuchyňu a ešte oveľa viac. A navyše sa môžete zapojiť do súťaže o Tvár titulky budúceho čísla.

Prečítajte si aj: Horúca novinka – časopis MAGASEEN

Dizajnový magazín z autorskej dielne zdravyanezavisly.sk MAGASEEN je polročník a  jeho ďalšie vydanie je naplánované na september 2014. Už teraz sa máte na čo tešiť!

Odporúčame aj súvisiace články:

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *