Líderský seminár Iva Tomana

V piatok 24. januára 2014 si štyridsiatka lídrov Dr. Nona zo Slovenska a Čiech vychutnala exkluzívny celodenný seminár známeho českého motivátora Iva Tomana. Dojmy z neho boli u všetkých zúčastnených veľmi pozitívne. Ivo Toman sa v Košiciach predstavil po prvýkrát.

Školenie na tému Motivácia a úspech bolo súčasťou Slávnostného vyhodnotenia roka 2013 spoločnosti Dr. Nona. Účasť na ňom bola možná len na základe osobnej pozvánky. Tá bola určená pre 40 najúspešnejších riaditeľov Dr. Nona. Viac fotografií zo školenia nájdete na blogu TU.

Viac fotografií nájdete na blogu v článku Líderský seminár Iva Tomana
alebo kliknite SEM.

Slovami Jozefa Filu:

„Už dlho som túžil zúčastniť sa seminára pána Iva Tomana, známeho motivátora a rečníka na tému osobného rozvoja. A nebol som sám. To, o čom viacerí z nás snívali, nám splnila spoločnosť D.N.I.-EU. Tento seminár bol totiž ich darom za našu prácu a spolu s občerstvením bol plne hradený spoločnosťou Dr. Nona. Za to patrí veľká vďaka vedeniu spoločnosti, menovite pani Emílii Konečnej a Dmitrijovi Bululukovi. Ďakujeme za podporu a úžasný novoročný darček, ktorý ste pre vybraných štyridsiatich najúspešnejších lídrov pripravili.

A v neposlednom rade patrí obrovská vďaka aj samotnému pánu Ivovi Tomanovi. Jeho prednáška bola skvelá, inšpiratívna, motivujúca a vysoko profesionálne odvedená. Ďakujem za všetkých a vrelo odporúčam!

– Jozef Fila

Viac fotografií nájdete na blogu v článku Líderský seminár Iva Tomana
alebo kliknite SEM.

Odporúčame aj súvisiace články:

Foto: Katharina Kosturska

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *