Stabilní a noví statusoví riaditelia II. 2013

Od oficiálneho Slávnostného vyhodnotenia roka 2013 nás delia už len dva dni, a tak sme sa rozhodli trochu ho predbehnúť. Nebojte sa, neodhalíme vám všetko. Ide len o našu tradičnú polročnú sumarizáciu nových výsledkov, rastu a rozvoja statusových riaditeľov Dr. Nona na Slovensku a v Čechách.

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2013

1. miesto: Stabilný Gold Director

Jozef Fila

Hoci sa stal jediný slovenský Senátor Jozef Fila Zlatým riaditeľom po prvý krát už v decembri v roku 2010, až koncom roka 2013 sa mu podarilo potvrdiť tento post definitívne statusom Stabilný Gold Director. Aj keď za uplynulé tri roky dosiahol zlatý status viackrát, obhájiť Gold Directora bezprostredne 3 mesiace po sebe dokázal až v  mesiacoch október – december 2013.

Jozef Fila z Košíc sa tak stal historicky prvým Stabilným Gold Directorom na Slovensku a v Čechách. Tešíme sa z tohto úspechu a srdečne mu blahoželáme!

2. miesto: Nový Gold Director

Slavomír Sekelský

Vyzerá to tak, že sa čerstvý Gold Director Slavomír Sekelský z Košíc rozhodol natrvalo obsadiť popredné priečky našich polročných vyhodnotení. Len pred ôsmymi mesiacmi sme ho tu ohlasovali ako čerstvého Rubínového riaditeľa a za ten čas sa dokázal do decembra opäť vypracovať na vyššiu statusovú priečku. Stal sa tak druhým Gold Directorom na Slovensku a v Čechách. K úspechu gratulujeme a držíme mu aj naďalej palce!

Prečítajte si aj: Predstavujeme nového Rubínového riaditeľa!

3. miesto: Noví Ruby Directori

Dana Balážová a Miroslav Baláž

Líderský manželský pár Dana a Miro Balážoví z Bratislavy postúpil v decembri 2013 na status Rubínových riaditeľov. To je zatiaľ druhý najvyšší status dosiahnutý v našich končinách, z čoho máme obrovskú radosť. Manželom Balažovým sa v poslednom čase darí vo veľkej miere aj v Čechách a na Morave, kam často cestujú na prednášky. To je zrejme dôvod, pre ktorý sa nemožno čudovať ich rastúcemu úspechu. Len tak ďalej!

4. miesto: Stabilní Group Directori

Kveta Predmerská

Leader Directorka Kveta Predmerská z Bratislavy zastáva v tomto rebríčku pomyselné tri a polté medzimiesto. Zatiaľ čo v máji 2013 sa stala prvý krát Group Directorkou, o mesiac na to to už prekonala sama seba statusom Leader Directora. A v júli 2013 ďalším opakovaným Skupinovým statusom potvrdila svoj post Stabilnej Group Directorky.

Sme teda na pochybách, kam ju zaradiť. Každopádne, obhájiť status Stabilného riaditeľa nie je vôbec jednoduché. A počas toho sa dokonca prekonať o jeden stupienok vyššie a stať sa Vedúcim riaditeľom – tak to je už skutočne výkon. Za to jej patrí z našej strany veľký obdiv a srdečná gratulácia!

Anna Kravčáková

Group Directorka Aška Kravčáková z Bardejova je ďalšou z mála v klube Stabilných Group Directorov. Stala sa ňou v auguste 2013, teda dva mesiace po tom, čo tento status dosiahla v júni 2013 po prvý krát.

Spolu s týmto úspechom sa tiež môže pochváliť peňažnou výhrou, ktorú získala so svojim sponzorom Jozefom Čopom v motivačnej akcii spoločnosti Dr. Nona Sponzorská spolupráca pri rozvoji siete. Odmenu vo výške 1 100 eur si zabezpečili práve dosiahnutím tohto stabilného statusu. K obom úspechom blahoželáme!

Prečítajte si aj: Sponzorská spolupráca pri rozvoji siete.

5. miesto: Nový Group Director

Irena Krásna

Čerstvá Skupinová riaditeľka Irena Krásna zo Zlína /CZ/ dosiahla tento status po prvýkrát v decembri 2013. Irena Krásna sa zaoberá predovšetkým lymfatickými masážami, s ktorými dosahuje veľké úspechy u svojich klientov. Počas nich tiež neustále používa aj produkty Dr. Nona. Prajeme jej na tejto ceste naďalej veľa úspechov!

Prečítajte si aj: Stabilní a noví statusoví riaditelia I. 2013

Prehľad statusových riaditeľov za rok 2013

V tejto prehľadnej tabuľke prinášame zoznam všetkých statusových riaditeľov a ich dosiahnutých statusov v priebehu dvanástich mesiacoch roka 2013. Všetkým spomenutým úprimne blahoželáme a prajeme veľa úspechov aj naďalej! Tabuľku zväčšíte kliknutím na obrázok.

Legenda: 5 – Group Director, 6 – Leader Director, 7 – Master Director, 8 – Amber Director, 9 – Silver Director, 10 – Ruby Director, 11 – Gold Director, červená – po prvý krát dosiahnutý status

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *