Vianočný večierok Dr. Nona 2013 v Bratislave

Ešte v polovici minulého mesiaca, v stredu 11. decembra 2013, sa v Bratislave uskutočnil vianočný večierok Dr. Nona usporiadaný pod organizátorskou záštitou Silver Directorov Dany a Miroslava Balážovcov. Veď čo by to boli za sviatky pokoja a radosti, keby sa v nich nesnúbili slová vďaky, ocenenia, motivácie, vizií snov, darčekov a chutného pohostenia? Inak tomu preto nebolo ani tento rok.

Ešte pred tým, než sa všetci pozvaní naplno pustili do ochutnávky vianočných dobrôt, stretnutiu nachvíľu zavládlo nielen novembrové, ale aj celoročné zhodnotenie práce. Vyzdvihla sa práca skokanov roka, ako aj stabilne rastúcich a rozvíjajúcich sa pracujúcich riaditeľov a manažérov.

Po tom, čo boli všetky ocenenia, certifikáty, pozornosti a drobnosti odovzdané, už nič viac nebránilo uvoľnenej priateľskej konverzácii a zdravej degustácii. O prípravu sa postarali prítomné dámy. A veruže chutilo!

Viac fotografií nájdete na blogu v článku Vianočný večierok Dr. Nona 2013
v Bratislave alebo kliknite SEM.

Foto: Miroslav Baláž

Za fotografie ďakujeme Silver Directorovi Miroslavovi Balážovi. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *