Sponzorská spolupráca pri rozvoji siete – AKTUALIZÁCIA

Ešte koncom mája 2013 vyhlásila spoločnosť Dr. Nona International Ltd. špeciálnu motivačnú akciu zameranú na podporu Sponzorskej spolupráce pri rozvoji siete. Celý projekt bol vypracovaný v spolupráci s členom prezidentského Senátu Jozefom Filom, ktorý je aj jeho garantom.

AKTUALIZÁCIA ZO DŇA 01. 04. 2015 – motivačná akcia je predĺžená do 31. decembra 2015! 

Akcia potrvá do konca roka 2014 a je zameraná na podporu spolupráce sponzora a jeho riaditeľa v prvej (alebo nižšej) línii s cieľom dosiahnuť po prvý krát vyšší status a udržať ho počas troch mesiacov! Viac informácií o prebiehajúcej promoakcii nájdete pod fotografiami.

Hoci samotná promoakcia ešte stále prebieha, teší nás, že už poznáme prvý úspešný tím, ktorý to dokázal! Ide o sponzorskú spoluprácu Group Directora Jozefa Čopa a jeho novej priamej Stabilnej Group Directorky Anny Kravčákovej. Spolu si tak od spoločnosti Dr. Nona odniesli odmenu vo výške 1 100 eur! Gratulácie a zopár vecných darov im počas zasadnutia septembrovej Rady riaditeľov Dr. Nona odovzdal aj garant akcie Gold Director Jozef Fila.

Obom lídrom k ich skvelým výsledkom srdečne blahoželáme!

Za fotografie ďakujeme Pavlovi Cangárovi – Riaditeľovi distribučného centra Dr. Nona na Slovensku. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Sponzorská spolupráca pri rozvoji siete

Základné informácie o prebiehajúcej akcii:

  • akcia je určená pre spolupracujúcu dvojicu: Sponzor so statusom Skupinový Riaditeľ a vyšším a člen jeho siete so statusom Riaditeľ, ktorý nikdy nedosiahol vyšší status
  • základná podmienka: obe spolupracujúce osoby v daných mesiacoch dosiahnu status Skupinový Riaditeľ a vyšší
  • trvanie akcie: 01. január 2014 – 31. december 2014
  • kompletné informácie o akcii: získate kliknutím na odkaz Sponzorská spolupráca pri rozvoji siete

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *