Detoxikácia a regenerácia organizmu (časť 2.)

Spoločnosť Dr. Nona International Ltd. ponúka možnosť ako prírodným spôsobom riešiť svoje zdravotné problémy formou detoxikácie organizmu a posilnenia imunitného systému. Prírodné prípravky Dr. Nona sú organické s vysokým obsahom vitálnych látok, minerálov, stopových prvkov, aminokyselín a vitamínov, ktoré napomáhajú očisteniu a odkysľovaniu organizmu. Viac o nich sa dozviete TU.

Pravidlá zdravého a šťastného života:

Pre plnohodnotnú regeneráciu tela je potrebné uplatňovať tieto všeobecné pravidlá:

  1. Vyhýbajte sa stresu. Ako prevencia pôsobí Newseen a Yamseen.
  2. Nezabúdajte na pohyb.
  3. Dodržujte pitný režim. Čaj Gonseen má PH 7,1.
  4. Doprajte si relax.
  5. Nevynechajte kvalitný spánok. Pomôže vám v tom Yamseen.
  6. Klaďte dôraz na stravu. Viac sa dočítate TU.

Tento článok je pokračovaním článku
Detoxikácia a regenerácia organizmu (časť 1.)

Postup ako zregenerovať a detoxikovať organizmus produktami Dr. Nona možno rozdeliť do 3 fáz:

1. fáza: Rozpustenie usadenín v organizme

  • čaj Gonseen – piť ho ráno na lačno (má PH 7,1 pri lúhovaní 20 minút na 0,5 l vody), prvý týždeň akútny recept, potom prejsť na prevenčný (informácie žiadajte u svojho sponzora)
  • tobolky Ravseen – dávkovanie 2-0-2 (do 70 kg), 3-0-3 (nad 70 kg)
  • tobolky Reumoseen – dávkovanie 1-1-1
  • po mesiaci sa pridá Cleanseen (dávkovanie 0-0-2)
  • po mesiaci sa upraví aj dávkovanie pre Ravseen na 2-2-0 alebo 3-3-0 a Reumoseen na 1-0-1

2. fáza: Remineralizácia organizmu

Naše telo udržiava PH krvi na hodnote 7, 365.  Ak by sa jej zmenila hodnota viac ako o 2 desatiny, malo by to vážne dôsledky pre celý organizmus. Telo na toto vyrovnávanie PH v organizme potrebuje dostatočné množstvo kvalitných organických minerálov a stopových prvkov, inak si ich bude brať zo svojich vlastných zdrojov (z vlasov, nechtov, chrupaviek, ciev, zubov a kostí).

  • tyčinky Dakseen  – prvý týždeň zjesť celú tyčinku denne, potom už len 1/4 tyčinky
  • polievka Soupseen – 1 ČL do 1,5 dcl prevarenej vody (vodu nechať 5-10 min. po zovretí odstáť) a vypiť večer pred spaním. Urýchlime tým regeneračný proces a vylučovanie kyselín počas nočného spánku. (momentálne vypredané)
  • nápoj Chocoseen – 1 ČL do čaju Gonseen alebo rozmixovať s banánom a trochou vody alebo rastlinného mlieka (nie do kravského!) na kokteil na ráno

 3. fáza: Vyplavenie usadenín (detoxikácia)

  •  aplikovať zásadité kúpele v Kvartete solí z Mŕtveho mora
  • príprava na kúpeľ: 2 PL Soli a 3 kopcovité PL sódy bikarbóny na pol vane. Z toho vznikne silný zásaditý roztok s PH 8,5, v ktorom sa kúpeme 2 hodiny (ak ide o regeneráciu a čiastočnú detoxikáciu), 3 hodiny (pre dôkladnú detoxikáciu) alebo 4-6 hodín (pri riešení akútneho prekyslenia pri vážnych zdravotných ochoreniach).
  • počas kúpeľa je potrebné každých 10 minút prekefovať pokožku celého tela (urýchľujeme tým vyplavovanie kyselín a nánosov z tela)
  • odporúčame tiež zakúpiť si lakmusový papierik (v zdravotníckych potrebách) a priebežne kontrolovať PH kúpeľa (ak poklesne pod 7,5 je potrebné prisypať sódu bikarbónu)
  • tip: lakmusovým papierikom si merajte ranný, obedňajší a večerný moč po dobu týždňa. Ak sa PH obedňajšieho a večerného moču pohybuje pod 7 je vhodné organizmu pomôcť vyššie uvedenými postupmi.


Kliknite SEM a prečítajte si aj:
Detoxikácia a regenerácia organizmu (časť 1.)

Text vypracoval Gold Director & Senator Jozef Fila. Je určený ako doplnok k regenerácii organizmu pri užívaní produktov Dr. Nona. Viac informácií žiadajte u Vášho vyššieho sponzora alebo nachcembyt@zdravyanezavisly.sk. Na tomto webe tiež nájdete aj aktuálny zoznam našich prednášok, popis produktov, ako aj vaše vlastné skúsenosti a výsledky.

Foto: atlanticfertility.com, drnona.eu

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *