Motivačný program Bývanie a Auto

Spoločnosť Dr. Nona už tradične pripravuje pre svojich klientov a spolupracovníkov rôznorodé akcie. Pravidelne raz mesačne je to populárna produktová akcia mesiaca, príležitostne zľavnené vstupy a mimoriadne akcie a tiež aj obľúbené dlhotrvajúce motivačné programy pre budovateľov siete – Program Bývanie a AutoVšetky aktuálne platné  akcie Dr. Nona a motivačné programy nájdete TU.

Prelistujte si tiež: Marketingový plán a Motivačné programy Dr. Nona.

Dlhodobé motivačné programy sú pripravené tak, aby a do nich mohol zapojiť ktorýkoľvek distribútor. Nie je nutné byť najúspešnejším pracovníkom, stačí pracovať cieľavedome a na plný výkon. V tejto kategórii sú dva programy: Bývanie a Auto. Programy sú príznačne odvodené od našich najčastejších cieľov. Ich podrobný rozpis nájdete dole pod fotografiami.

Úspešným plniteľom Programu Bývanie je Gold Director a Senator Jozef Fila. Ten v stredu 28. mája 2014 obdržal šek v hodnote 12 500€. Prevzal si ho z rúk Emílie Konečnej, zástupkyne spoločnosti Dr. Nona pre Európu, počas zasadnutia Rady lídrov a riaditeľov Dr. Nona Slovensko. Jozef Fila sa stal historicky druhým Slovákom, ktorý si takúto odmenu odniesol domov. Prvou bola Sonja Mikolajová z Popradu, ktorá šek v hodnote 12 500€ získala koncom roka 2012. Už teraz sa naskytá otázka – kto z vás bude tretím?

Dôvod na oslavu mal Jozef Fila hneď dvojnásobný. Len dva dni dozadu totiž oslávil svoje okrúhle 50. narodeniny. Gratulácie kolegov boli o to radostnejšie. Finančná odmena Jozefa Filu nesmierne teší a prišla, podľa jeho vlastných slov, v pravom čase. Použije ju na dostavbu rodinného domu, ktorá práve vstupuje do ďalšej etapy.

Jozefovi Filovi k dosiahnutiu tohto šeku srdečne blahoželáme!

Dlhodobé motivačné programy

Charakter obidvoch programov je rovnaký a to, že za každú splnenú podmienku programu získava distribútor prémiové body (PB), ktoré sa pripisujú na jeho osobný účet. Body sú pripísané každý mesiac. Súťažiaci získa finančnú odmenu ako základ na kúpu bytu alebo auta, výšku dosiahnutej odmeny si reguluje sám zvolením pásma, v ktorom o vyplatenie odmeny požiada.

  • Motivačný program Bývanie

Pre zväčšenie informácií o programe Bývanie kliknite na obrázok.

  • Motivačný program Auto

Pre zväčšenie informácií o programe Auto kliknite na obrázok.

Prelistujte si tiež: Marketingový plán a Motivačné programy Dr. Nona.

Za fotografie ďakujeme Pavlovi Cangárovi – Riaditeľovi distribučného centra Dr. Nona na Slovensku. Ďalšie vaše skúsenosti a podnety na články nám zasielajte na admin@zdravyanezavisly.sk.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *