Bielenie zubov a reverzná reakcia

Ktorá žena netúži po tom, aby mala krásny žiarivo biely úsmev? Libuše Jankůjová zo Zlína na tom samozrejme bola rovnako. Navštívila prednášku spoločnosti Dr. Nona, vyskúšala program na čistenie zubov a výsledok ju prekvapil. Najprv však nie tak, ako by čakala…

Zuby si na odporúčanie začala čistiť Soľou z Mŕtveho mora a Šampónom na časté použitie. Reverzná reakcia na seba nenechala dlho čakať a zuby Libuši úplne ščernali. Pre mladú ženu ako ona, to bol šok. Na odporúčanie zástupcov Dr. Nona však v tomto programe čistenia zubov naďalej vytrvala a po polroku prišla náprava. Zuby sa vyčistili a sú belšie a zdravšie ako kedykoľvek predtým.

Prečítajte si aj: Rýchla regenerácia po úraze

Libuše Jankůjová si produkty Dr. Nona zamilovala natoľko, že dnes je ich veľkou propagátorkou v Českej republike a prednášajúcou. Už teraz sa môžete tešiť na jej článok v pripravovanom vydaní Magaseen 02-2014, ktorého vydanie je naplánované na september 2014.

Viac informácií sa už dozviete v priloženom videu:

Reverzná reakcia je očistná reakcia organizmu, pri ktorej dochádza k čiastočnému zhoršeniu zdravotného stavu. Takejto reakcia sa však netreba zľaknúť, práva naopak, je totiž príznakom regenerácie organizmu. Pokiaľ však považujete reverzné príznaky za príliš silné, doporučujeme znížiť dávkovanie alebo poradiť sa so svojim poradcom Dr. Nona.

Prečítajte si aj: Poranenie oka zmizlo do týždňa

Použité produkty:

Kliknite na názov produktu a dozviete sa o ňom viac.

Foto: zdravyanezavisly.sk
Video: Libuše Jankůjová
Foto produktov: www.drnona.eu

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *