Celodenný vzdelávací seminár Dr. Nona s raw cateringom

Nedávno sme vám na našom blogu publikovali fotoreportáž z podarených celodenných školení Dr. Nona, ktoré sa dosiaľ uskutočnili iba v Košiciach a Bratislave. Tento jedinečný vzdelávací projekt predstavuje pre začínajúcich spolupracovníkov prijateľnú alternatívnu k víkendovým kvartálnym seminárom práve svojim zhusteným programom a komplexnými informáciami. Navyše je podčiarknutý výživným cateringom pod dohľadom foodblogerky Kathushky. Garantom seminárov je Gold Director & Senator Jozef Fila. 

Celodenný seminár Dr. Nona v Košiciach

Začiatkom apríla 2014 sa v Košiciach uskutočnil prvý zo série vzdelávacích celodenných seminárov Dr. Nona. Občerstvenie, ktoré pozostávalo výlučne zo zdravých raw a vegan mňamiek, pochádzalo z receptov Kathushkinho kulinária. Niektorými pokrmami však prispeli aj samotní účastníci semináru. Kompletnú fotogalériu z podujatia nájdete na našom blogu.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z celodenného seminára Dr. Nona v Košiciach.

Školenie bolo určené pre konzultantov, manažérov a začínajúcich riaditeľov. Lektormi pre tento deň sa stali Directori Milka Tilňáková aAttila CzetóGroup Director Jozef ČopLeader Director Miroslav Gajan a Gold Director Jozef Fila. Záverečný vstup patril Kathushke, ktorá postupne predstavila všetky recepty dňa.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z celodenného seminára Dr. Nona v Košiciach.

Celodenný seminár Dr. Nona v Bratislave

Posledný májový deň patril vzdelávaciemu celodennému semináru Dr. Nona v Bratislave. Jeho organizátormi boli Ruby Directori Dana a Miro Balážoví, garantom Gold Director & Senator Jozef Fila. Okrem vyššie spomenutých sa na školení svojimi prednáškami aktívne podieľali aj Directorka Ingeborg Popperová a Leader Directorka Kveta PredmerskáKompletnú fotogalériu z podujatia nájdete na našom blogu.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z celodenného seminára Dr. Nona v Bratislave.

Občerstvenie v podobe raw a vegan mňamiek do každej prestávky zabezpečila kulinárka Kathushka z Kathushkinho kulinária. O takmer päťdesiatku zúčastnených konzultantov, manažérov a riaditeľov Dr. Nona sa tak staral jej päťčlenný pomocný tím v zložení: Eva SložkováKatarína ZabojníkováViera KollárováKveta Predmerská a Dana Balážová.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z celodenného seminára Dr. Nona v Bratislave.

Foto: zdravyanezavisly.sk

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *