Kvartálny seminár Stará Lesná 2014

V dňoch 17.-18. mája 2014 sa v priestoroch čarokrásnej tatranskej Starej Lesnej uskutočnil kvartálny seminár pod záštitou slovenského lídra spoločnosti Dr. Nona – Gold Directora Slavomíra Sekelského. Exkluzivitu už aj tak vysokokvalitnému osadeniu školenia dodala navyše prítomnosť troch členov Senátu, Gold Directorov Jozefa FiluNatalie Samarec a Pawela Samarec. Viac než 130 prítomných účastníkov tak po víkende nemohlo odísť sklamaných.

Kvartálny seminár Stará Lesná je komplexným víkendovým vzdelávacím seminárom Dr. Nona zameraným na základné znalosti tobolkovej produkcie, alkalické stravovanie, kozmetické preparáty, výsledky, zostavovanie receptov a možnosti marketingového plánu spoločnosti. Je ideálnym pre začínajúcich konzultantov, manažérov a riaditeľov. Rovnako však aj lídrov, ktorým boli venované osobitné cielene zamerané školenia. Kompletnú fotogalériu z podujatia nájdete na našom blogu.

O hladký priebeh víkendu sa starali Group Directorka Júlia Šoltésová a Gold Director Slavomír Sekelský so svojim prípravným tímom. Medzi ďalšími prednášajúcimi, okrem vyššie spomenutých, tiež nechýbali osobnosti ako Ruby Directorka Dana Balážová, Leader Directori Kveta Predmerská a Michael Moder, Directorka Ingeborg Popperová a mnohí ďalší. Kompletnú fotogalériu z podujatia nájdete na našom blogu.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z Kvartálneho seminára Dr. Nona v Starej Lesnej.

Na blogu: Pozrite si kompletnú fotogalériu
z Kvartálneho seminára Dr. Nona v Starej Lesnej.

Komentovať

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *